Ataman, Barcelona Maçı Öncesi Oyuncularını Uyardı!

Anadolu Efes'in koçu Ergin Ataman, THY Euroleague'in 18. hafta müsabakalarında yarın İspanya takımı Barcelona'ya misafir olacakları karşılaşmayı kazanmak için top kaybı ve ribauntlara çok önem vermeleri gerektiğini söyledi.

09.01.2020-13:21 - (Son Güncelleme: 09.01.2020-13:16) Ataman, Barcelona Maçı Öncesi Oyuncularını Uyardı!
Ergin Ataman'dan gelen yazılı açıklamada, Barcelona'nın yıldız oyunculara sahip ve iyi basketbol oynayan bir ekip olduğunu belirterek, "Hücumda Nikola Mirotic ile Kyle Kuric skorer oynarken, Malcolm Delaney, Brandon Davies ve Ante Tomic'in de etkili olduğu önemli anlar var. Adam Hanga'nın enerjisi ve savunma sertliği tüm takıma yansıyabiliyor. Kazanmak için hücumda top kaybı yapmadan ve ribaunt kontrolü sağlayarak kendi oyun stratejimizi sahaya yansıtmalıyız." yorumunu yaptı.

Anadolu Efes'in Hırvat basketbolcusu Krunoslav Simon ise Avrupa'nın en iyi ekiplerinden birine karşı kritik bir maça çıkacaklarını vurgulayarak, "Onlara ilk maçta kaybetmiştik. Bu maçı da biz kazanmak istiyoruz. Hazır olduğumuzu düşünüyorum. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız ama kolay olmayacak." sözlerini söyledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal