Adil Gevrek'ten İmza Töreninde Açıklamalar!

Süper Lig takımı BtcTurk Yeni Malatyaspor'da 1,5 senelik anlaşma yapılan teknik adam Hikmet Karaman için imza töreni yapıldı. Başkan Adil Gevrek açıklamalarda bulundu.

04.03.2020-14:04 - (Son Güncelleme: 04.03.2020-14:15) Adil Gevrek'ten İmza Töreninde Açıklamalar!

Sergen Yalçın ile sezona giriş yapan, Yalçın ile yolları ayrıldıktan sonra ise Kemal Özdeş'i teknik adamlık görevine getiren Yeni Malatyaspor'da, alınan kötü sonuçların sonrasında Özdeş dönemi de bitti. Bunun üstüne teknik adam arayışına geçen Yeni Malatyaspor yönetimi, iletişime geçtiği Hikmet Karaman ile 1,5 senelik anlaşma yaptı.

Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetimi, taraftarlarında katılım sağlamasıyla şehirdeki bir otelde teknik adam Hikmet Karaman için imza töreni yapıldı. Törende açıklamalarda bulunan Başkan Gevrek, şöyle konuştu: 

"Taraftarımız ve camiamız bu konuda endişeli. İlk yarıyı 24 puanda bitirmiş bir takım olarak ikinci yarıya kötü başlayınca hem camia hem de taraftar biraz tedirgin oldu ama iyi bir takımımız var. Tabii ki ikinci yarı taraftarımız ve camiamızın bizlerden beklentilerinin çok fazla olduğunu biliyoruz"

"Takımımızı 2'nci Lig'den 1'inci Lig'e oradan da Süper Lig'e yükselttik ve UEFA'da yer aldık. Hep birlikte çok büyük başarılara imza attık. Buradaki yönetici arkadaşlarımızla çok güzel işler yaptık. Bu şehir bunu fazlasıyla hak ediyor. Malatya bir futbol şehri. Geçmişine baktığınızda futbolu seven bir şehir. Tabii ki zaman zaman çıkış olduğu gibi inişler de, düşüşler de olabiliyor ama bu düşüşlerde, zor günlerde taraftarımızın, camiamızın ve bizlerin bir, diri olması gerekiyor. Birlikte bu sıkıntıları aşacağız"

"Bizim de hatalarımız, eksiklerimiz var. Tabii nasıl doğru işler yapabiliyorsak, bazen insanız hata da yapabiliriz, eksiklerimiz de olabilir. Önemli olan bu hata ve eksiklerden ders çıkarmak. Biz de hata ve eksiklerimizden ders çıkaracak bir yönetimiz. İnşallah bundan sonra da yeni bir başlangıç yapacağız. İkinci yarıya Sergen Yalçın'ın gitmesiyle birlikte Kemal Özdeş ile başladık. Onlara emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Olmadı, tutmadı; bazen olabiliyor ama inşallah Hikmet Karaman ile beraber ben inanıyorum ki çıkışa geçeceğiz. Kendisini futbolda ve kamuoyunda ispatlamış bir hoca. Daha doğrusu krizleri iyi yöneten, iyi bilen ve bu sıkıntıların altından kalkmış bir hoca olarak Malatya'yı çok güzel yerlere getireceğine inanıyoruz. Kendisine ve ekibine inanıyoruz. Bu zor günlerde takımımız ile hep beraber olacağız, bu noktada hepimize görevler düşüyor. Hep birlikte takımımızı daha güzel yerlere getireceğimize inanıyoruz. İnşallah hayırlı uğurlu olur."

"Alt sıradaki takımlarla aramızda 4 puanlık bir fark var. İçeride oynayacağımız çok maç var ve bu maçlarımızda da avantajımız var. Avantajımız var diyoruz ama taraftarın gelmesi, camianın orada olması ve taraftarın takıma destek vermesi çok önemli. Bizim sorumluluklarımız var. Hatalarımız, eksiklerimizi biliyoruz ama mutlaka taraftarlarımızın da bir sorumluluğu var. Taraftarlarımız nasıl ki maçlara geliyorsa, nasıl ki alkışlıyorlarsa bir o kadar protesto hakkı da vardır. Şahsım ve yönetim olarak taraftarlarımıza asla bir kırgınlığımız olamaz. Çünkü bu takım taraftarın takımıdır. Onlar da bu gidişata üzülüyorlar, haklı olarak protesto ediyorlar. Yeter ki stada gelsinler, protesto hakları var, protesto da edebilirler ama öncelikle takımlarına sahip çıksınlar, destek versinler. Bu zor günlerden hep birlikte çıkmalıyız" dedi.

"Bizi üzen şey taraftar değil, taraftarımızın protestosu değil, asla olmaz. Bazı grupların yaptığı işler sadece kaos yaratır. Kaos yaratma zamanı değil. Hep birlikte bir olma zamanı. Burada hep beraber çıkış yapmamız lazım. Bugüne kadar verdiğimiz sözlerde Allah bizi çok şükür mahcup etmedi. İlk geldiğimizde 3 yılda Süper Lig’e çıkacağımızı söyledik, Allah mahcup etmedi. 3 yıl içerisinde hedefimiz UEFA dedik, çok şükür oraya da gittik. Şu sözü de veriyorum; taraftarımız, camiamız rahat olsun, sağda solda ‘bu takım düşecek’ diye kaos yaratanlar var, rahat olsunlar bu takım Allah'ın izniyle küme düşmeyecek. Hep birlikte daha güzel yerlere geleceğimize inanıyoruz. Bu sıkıntıların içerisinden hep beraber daha güçlü çıkacağımıza inanıyoruz. Hikmet hoca gibi tecrübeli bir hoca ve ekibiyle beraber daha da güçlü olacağız. Ben inanıyorum, taraftarımız ve camiamızın da inanmasını istiyorum. Allah'ın izniyle inşallah hep beraber bu sıkıntıları aşarız. Çok büyütülecek bir kaos varmış gibi de bakmamalıyız. Kötü bir gidişat vardı, bu gidişatı da inşallah iyiye çevirip, hep birlikte bu sıkıntıları çözüp, daha iyi yere geleceğiz."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal