Spell coin almak mantıklı mı, güvenilir mi? Geleceği var mı? Spell coin uzman yorumları

Kripto para yatırımcıları Spell coinin geleceği ve yatırım güvencesi ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Spell coin almak mantıklı mı, geleceği var mı? İşte Spell coin uzman yorumları...

06.07.2022-14:47 - (Son Güncelleme: 06.07.2022-14:47) Spell coin almak mantıklı mı, güvenilir mi? Geleceği var mı? Spell coin uzman yorumları

Spell, yatırımcıların sahip olduğu fakat kullanamadıkları sermayelerini kullanmalarına imkan tanıyan, zincirler arası bir stabilcoin ödünç verme protokolü olarak biliniyor. Spell sayesinde, kasanızda stake yaparak elde etmiş olduğunuz faiz getirisi olan tokenleriniz artık Abracadabra'nın USD sabit para birimlerinden MIM için teminat şeklinde kullanılabilmektedir. Geçtiğimiz yıl Mayıs'ta piyasaya giren abracadabra, şuan piyasanın en büyük 6. satibcoinidir.

Zincirler arasında borç verme protokolü olan Abracadabra, kişilerin kasalarında kazanmış oldukları faiz getirisi olan tokenlerle kullanmalarını sağlamaktadır. MIM, Abracadabra'nın faiz getirisi olan tokenler ile desteklenen USD sabitli para birimidir.

Spell nasıl çalışıyor?

Birçok protokolden ayrı borç tekniği kullanan Abracadabra Money, izole borç verme piyasasını kullanıyor. Bu sistem ilk SushiSwap'a ait borç platformu Kashi'yle kullanılmıştır. Spell'in çalışması şu şekildedir:

- Kullanıcı Abracadabra'ya teminat yatırmalı

- Abracadabra'dan borçlu kişiye faizli borç tahsili yapılır

- MIM tokenleri, borçlunun seçmiş olduğu kaldıraç seviyesinde borçlu kişinin cüzdanına yatırılır

- Kullanıcı MIM'lerini istediği yere götürerek, USTD takası yapabilir ya da çekebilir.

 spell coin nedir

Spell coin nasıl alınıyor?

Coini almak isteyenlerin, projenin işlem gördüğü Binance, OKX, Bybit, FTX gibi borsalardan hesap açarak yatırım işlemlerini başlatmaları gerekiyor.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal