Son Dakika: Türk Hava Yolları'ndan İstanbul ve Ankara Seferleri Hakkında Açıklama Yaptı

Birkaç gündür ülke genelinde yoğun sis etkili oluyor. Olumsuz hava koşullarının ulaşımı etkilemesi üzerine Türk Hava Yolları'ndan İstanbul ve Ankara seferleri hakkında açıklama geldi.

06.11.2021-10:46 - (Son Güncelleme: 06.11.2021-12:31)

Türk Hava Yolları’ndan yapılan son dakika açıklamasına göre, bir süredir etkili olan yoğun sis nedeniyle İstanbul ve Ankara arasındaki uçuşların iptal ya da aksamalar olacağı belirtildi. 

TÜRK HAVA YOLLARI’NDAN UÇUŞLAR HAKKINDA AÇIKLAMA

İstanbul hafta sonuna da yoğun sisle başladı. Yurt genelinde etkili olan sis nedeniyle, ulaşımda da zor anlar yaşanmaya başlandı. Türk Hava Yolları ise bugün yapılması planlanan İstanbul ve Ankara seferlerinin sis nedeniyle iptal ya da ertelemeli olabileceğini belirtti. 

Hafta sonu plan yapanların en çok merak ettiği soruların başında gelen hava durumunun seyahat koşullarını nasıl etkileyeceği aratılıyordu. Yoğun sisin hala etkili olmasının ardından, Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul ve Ankara'da etkisini gösteren yoğun sis ile ilgili açıklama yaparak, Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa Havalimanı'nda operasyonların etkilendiğini bildirdi.

Sis nedeniyle uçuşlar iptal mi?

YOĞUN SİS NEDENİYLE İSTANBUL VE ANKARA'DA UÇUŞLARDA GECİKMELER YAŞANABİLİR

Birkaç gündür yurt genelinde yoğun sis artışının hala etkili olduğunu ve bu durumun uçuşları olumsuz etkilediğini dile getiren Üstün, "İstanbul ve Ankara'da etkisini gösteren yoğun sis Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa Havalimanı operasyonlarımızı etkilemektedir. Durumun gün içerisinde devam etmesi ve uçuşlarımızda iptal veya gecikmeler yaşanması beklenmektedir. Siz değerli misafirlerimizin bilgisine sunarız’ dedi. 

Güvenlik açısından uçuşlarda değişmeye gidildiğine dikkat çeken Üstün, özellikle Esenboğa havalimanında görüş mesafesinin uçuş için riskli olduğuna dikkat çeken Üstün, ‘İstanbul ve Ankara'da etkisini gösteren yoğun sis Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa havalimanı operasyonlarımızı etkilemektedir. Durumun gün içerisinde devam etmesi ve uçuşlarımızda iptal veya gecikmeler yaşanması beklenmektedir. Siz değerli misafirlerimizin bilgisine sunarız’ şeklinde konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal