Son Dakika: Ankara Sincan'da Lokantaya Silahlı Saldırı Düzenlendi!

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir lokantaya silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 kişi yaralandı. Olay yerine çok fazla polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Saldırgan ise kısa süre içinde yakalandı.

16.09.2021-14:53 - (Son Güncelleme: 16.09.2021-15:22) Son Dakika: Ankara Sincan'da Lokantaya Silahlı Saldırı Düzenlendi!

Son dakika haberine göre, Ankara'nın Sincan ilçesinde bir lokantaya silahlı saldırı oldu. Saldırı sonucunda 3 kişinin yaralı olduğu bilgisine ulaşıldı.

ANKARA'NIN SİNCAN SİNCAN İLÇESİNDE LOKANTAYA SALDIRI

Edinilen bilgilere göre, Sincan ilçesinde bir lokantaya silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda lokantada olan müşteri ve işyeri çalışanlardan yaralılar olduğu bilgisine ulaşıldı.

OLAYDA 3 KİŞİ YARALANDI

Olay yerine çok fazla polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay, Ankara'nın Sincan ilçesinin Lale meydanında yer alan bir lokantada meydana geldi. Karısının kendisini aldattığından şüphelenen adam, kadının çalıştığı restorana gelerek etrafa rastgele ateş açtı. Açılan ateşin ardından lokantada çalışan 3 kişi yaralandı.

SALDIRGAN KISA SÜREDE YAKALANDI

Yaşanan korkunç olay sonrasında, lokantaya çok sayıda sağlık ekibi ve polis ekipleri geldi. Yaralılar civarda bulunan hastanelere sevk edildi. Saldırgan ise, Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal