Son Dakika! Adana Büyükşehir Belediyesi'ne silahlı saldırı

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne gerçekleştirilen silahlı saldırıda, Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü yaralandı. Olayın meydana geldiği bina çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, yaralı müdür kaldırıldığı hastanede ameliyata alındığı sağlık durumunun kritik olduğu ifade edildi....

12.02.2024-13:24 - (Son Güncelleme: 12.02.2024-13:44) Son Dakika! Adana Büyükşehir Belediyesi'ne silahlı saldırı

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleşen silahlı saldırının ardından güvenlik güçlerini alarma geçirdi. Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü, belediye çalışanı tarafından silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan müdür, olay yerine sevk edilen Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Saldırının nedeni ve detaylarıyla ilgili ise soruşturma başlatıldı.

Açıklama geldi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sosyal Medya üzerinden yaptığı açıklamada, Özel Kalem Müdürü'ne yapılan saldırıyı kınayarak, sağlık durumu hakkında bilgi aldığını ve gereken müdahalelerin yapıldığını belirtti. Ayrıca, saldırının belediye çalışanı ve müdür arasındaki şahsi bir alacak davasından ortaya çıktığı belirtildi. Özel kalem müdürü, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal