Şok Başlık: Kılıçdaroğlu Kaç Yıl Önce Tacizden Yargılandı?

Yeni Şafak yazarlarından Salih Tuna'nın Kılıçdaroğlu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ancak, Salih Tuna'nın yazısını, Kılıçdaroğlu'nun 'tacizden yargılandığı' savının detaylarını öğrenmek için okuyanları bir sürpriz bekliyordu...

21.11.2016-12:49 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Şok Başlık: Kılıçdaroğlu Kaç Yıl Önce Tacizden Yargılandı?
AK Parti'nin 'Cinsel istismar' suçuna ilişkin yasa teklifi bir süredir Türkiye'nin en önemli gündem maddesi haline geldi.

Tasarının kıyasıya eleştirildiği bir dönemde, Yeni Şafak yazarı Salih Tuna, oldukça provokatif başlık taşıyan bir köşe yazısına imza attı.

Yeni Şafak gazetesinde Salih Tuna'nın köşe yazısını gören okurlar, "Kılıçdaroğlu kaç yıl önce tacizden yargılandı?" sorusu ile karşılaştı.

Ancak, Salih Tuna'nın yazısını, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'tacizden yargılandığı' savının detaylarını öğrenmek için okuyanları bir sürpriz bekliyordu...

ALGI OPERASYONU ELEŞTİRİSİ

Köşe yazısında, Kılıçdaroğlu'nun "cinsel istismar" düzenlemesi hakkındaki sözlerini eleştiri değil, "algı operatörlüğü" olarak yorumlayan Salih Tuna, CHP liderine de benzer bir 'üslupla' karşılık verdi.

Salih Tuna, CHP liderinin "cinsel istismar" düzenlemesi hakkında yaptığı, "5 yaşındaki çocuğa tecavüz edenlere af getiriyorlar. Sizde vicdan, ahlak yok mu? Düşünün 5 - 6 yaşında kız çocuğuna tecavüz edilecek. Tecavüzcüsü evlenirse affediliyor…" değerlendirmesini "rezil bir yalan" olarak değerlendirdi.

Tuna, "Tamam, kıyasıya eleştir, yerden yere vur, ama böyle korkunç iftira atmak da nedir? O tasarıyı "göz seviyesinde" okuyan bir insan evladı nasıl böyle bir sonucu çıkarır?" itirazında bulundu.

Yeni Şafak yazarı Salih Tuna bu noktada, yazısına neden "Kılıçdaroğlu kaç yıl önce tacizden yargılandı?" başlığını verdiğini okurlarına şöyle aktardı;

"Zaten fakir de, bu farkı CHP'li müfteri kozalaklar fehmedebilsin diye bugünkü yazımıza o başlığı attım. Yaptıklarının nasıl bir şey olduğunu, nasıl bir algıya koşulduklarını göstermek istedim.

Yoksa (en azından benim bildiğim) yok öyle bir şey, içiniz rahat olsun.

Bu vesileyle, Sayın Kılıçdaroğlu da umalım ki, "5 yaşındaki çocuğa tecavüz edenlere af getiriliyor" yalanının ne kadar ayıp olduğunu fehmetsin." Kaynak: Yeni Şafak
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal