Serkan Tokat: 'Kendi Maçlarımı Tekrar İzleme Fırsatım Oldu'

Süper Lig’in deneyimli hakemlerinden Serkan Tokat, coronavirüs sebebiyle evinde karantinada olduğu zamanda yönettiği karşılaşmaları yeniden izleme şansı olduğunu dile getirdi.

27.04.2020-15:47 - (Son Güncelleme: 27.04.2020-15:36) Serkan Tokat: 'Kendi Maçlarımı Tekrar İzleme Fırsatım Oldu'
Senelerdir Süper Lig’de görev yapan deneyimli hakem Serkan Tokat, coronavirüs sebebiyle lige verilen arada zamanını nasıl geçirdiğinden, mutfaktaki yeteneklerine, idman ve öğreti programlarına kadar birçok konu hakkında konuştu.

İşte Serkan Tokat'ın açıklamaları:

“Çocuklarımla etkin vakit geçiriyorum”

“Kitap okuyorum, müzik dinliyorum, film-dizi izliyorum, spor yapıyorum, çocuklarımla etkin vakit geçiriyorum. Zorunlu haller dışında dışarı çıkmıyorum. Bu süreçte saç tıraşımızı bile kendimiz yapıyoruz. Eğlenceli vakit geçirmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz, sınır tanımıyoruz”

“Derin bir nefes alma imkanım oldu”

“Dışarı çıkmadan birden kendimizi evde bulmak tabii ki alışık olmadığımız bir durum. Bu kadar yoğun ve hızlı akan bir yaşantıdan sonra, derin bir nefes alma imkanım oldu. Bu süreçte eşim ve çocuklarımla zaman kısıtlaması olmadan doya doya vakit geçiriyorum. Sürecin başlangıcında endişelerim oldu, ancak hiçbir zaman umutsuzluğa düşmedim. Doktorlarımıza, milletimize ve devletimize güvenim sonsuz. Eminim ki en az hasarla hep birlikte atlatacağız bu süreci. Müdahale edemeyeceğimiz bu süreci; iyi bir fırsata çevirmenin elimizde olduğunu düşünüyorum. Üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz, sorumluluklarımızın farkında olmalıyız. Bizler için dışarıda olmak zorunda olan tüm insanları düşünüp evde kalmalıyız. Bu vesile ile tüm çalışanlara teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum.”

“Pizza, lahmacun denemelerim var”

“Mutfakla aramın tahminimden daha iyi olduğunu fark ettim. Sevdiğim yemekleri kendim yapmaya çalıştım. Sonuçlar hiç de fena değildi. Pizza, lahmacun, magnolia denemelerim oldu”

“Her hafta kural sınavı yapıyoruz”

“MHK’nin önderliğinde atletik performans uzmanı hocalarımızın göndermiş oldukları video görüntülü antrenmanları yapıyorum ve yaptığımız çalışmalar sürekli takip ediliyor. Merkez Hakem Kurulu’nun eğitim konusunda da bizler için çok iyi uygulamaları olduğunu düşünüyorum. Her hafta ‘Birlikte çalışalım’ konu başlığı altında kural sınavı yapıyoruz. Ayrıca bizlere gelen video test görüntüleri ile de çalışmalarımıza devam ediyoruz”

“Kendi maçlarımı tekrar izleme fırsatım oldu”

“Futbol, yaşamımızın bir parçası; bu süreçte kendi maçlarımı tekrar izleme fırsatım oldu. Televizyonda denk geldiğinde hem kendi ligimizdeki nostaljik maçları hem de Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası’nın nostaljik maçlarını izliyorum, oldukça keyifli oluyor” 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal