Serenay Sarıkaya Ayna Karşısına Geçti, İç Çamaşırsız Fotoğrafıyla Sosyal Medyayı Salladı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya sosyal medyada paylaştığı sütyensiz fotoğrafıyla ortalığı yaktı geçti. Güzel oyuncunun fotoğraflarına binlerce yorum yağdı. İşte detaylar…

13.02.2021-15:43 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-11:08)

Başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de ön planda olan Serenay Sarıkaya, sosyal medyadan tarzını konuşturmaya devam ediyor. Kusursuz fiziğiyle ne giyse kendine yakıştıran Serenay, hem modayı takip eden hem de kendi modasını yaratan ünlüler arasında yer alıyor. Her kombiniyle çok konuşulan ünlü oyuncu bu kez yaptığı sütyensiz kombiniyle takipçilerinin nefesini kesti. Bir jean markasının da yıllardır yüzü olan başarılı oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı kombininde de kot pantolon ve kot yelekle tamamladı. 

SERENAY SARIKAYA’NIN GİZLİ AŞKI

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, başarılı projelerinin yanı sıra özel hayatıyla da magazin gündeminde bomba etkisi yaratan ünlüler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde bir mekan çıkışında yakalanan oyuncu, basın mensuplarının aşk sorularını yanıtsız bırakarak adeta kaçmıştı. Kerem Bürsin’le olan uzun ilişkisinden sonra ismi pek çok kişiyle anılan Sarıkaya’nın adı son olarak Umut Evirgan’la anılmıştı. Bu iddiaları yalanlamasının ardından mekan çıkışı Evirgan’ın arabasına binip, gazetecilerin yanından uzaklaşması ise aşk dedikodularını doğrular nitelikte olmuştu. 

SARIKAYA’NIN CESUR POZU

Bu olayın ardından herhangi bir açıklama yapmayan ünlü oyuncu da, böylece aşk iddialarını doğrulamış oldu. İsmi Umut Evirgan ile anılmaya başlayan Serenay Sarıkaya, sosyal medyada art arda pozlar paylaşmaya devam ediyor. Birbirinden güzel kombinleri takipçilerine sunan oyuncu, yaptığı sütyensiz kombiniyle herkesi mest etti. Ünlü oyuncunun bu kareleri sosyal medyada çok konuşuldu. Takipçileri Serenay Sarıkaya’nın paylaşımlarının ardından güzel oyuncuyu yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.

serayns

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal