Şehirler arası Otobüs bilet fiyatları ne kadar oldu, kaç para? Ankara, İzmir, İstanbul en uygun bilet fiyatları

Okulların kapanması ile birlikte şehir dışına çıkmak isteyen vatandaşlar şehirler arası otobüs biletlerinin ne kadar olduğunu araştırmaya başladılar. Peki, şehirler arası otobüs bilet fiyatları ne kadar oldu, kaç para? İşte, Ankara, İzmir, İstanbul en uygun bilet fiyatları

20.06.2022-01:32 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-01:32) Şehirler arası Otobüs bilet fiyatları ne kadar oldu, kaç para? Ankara, İzmir, İstanbul en uygun bilet fiyatları

Yaz aylarının gelmesi, okulların kapanmasıyla birlikte tüm illerde vatandaşlar gün içerisinde şehirler arası otobüs fiyatlarını yoğun bir şekilde araştırıyorlar. Benzin ve mazot fiyatlarına gelen zamlar, otobüs fiyatlarında yakından etkilerken bilet fiyatlarına hemen hemen hergün yeni zamların geldiği görülüyor.

Uzun yol planını yapmak isteyen tatilciler, bütçelerine göre bilet almak istedikleri için en ucuz olduğu otobüs biletini hangi firmada olduğunu sorguluyorlar. Gidilecek şehir mesafesine göre Pamukkale, Kamil Koç, Metro gibi şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan firmaların 2022 bilet fiyatları son günlerde daha fazla araştırılıyor. Peki, şehirler arası otobüslerin güncek fiyatları ne kadar oldu? İşte, Ankara, İzmir, İstanbul en uygun bilet fiyatları..

Şehirler arası Otobüs bilet fiyatları ne kada

Şehirler arası Otobüs bilet fiyatları ne kadar oldu, kaç para?

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan firmaların bilet fiyatları 1.5-2 saat arası kısa mesafe için 120 TL'den başlarken, 20 saat ve üzeri otobüs yolculuğu bilet fiyatının ise 650 ila 750 TL arasında değiştiği görülüyor.

Ankara, İzmir, İstanbul en uygun bilet fiyatları

İstanbul ile Trabzon arası bilet fiyatı 620 TL

İstanbul ile Diyarbakır arası bilet fiyatı 600 TL

İstanbul ile Sivas arası bilet fiyatı 550 TL

İtanbul ile İzmir arası bilet fiyatı 500 TL

İstanbul ile Antalya arası bilet fiyatı 490 TL

İstanbul ile Ankara arası bilet fiyatı 350 TL

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal