Kredi notu düşük olan vatandaşlara müjde! 20 bin TL ile 40 bin TL arasında kredi ödemeleri yapılacak

Acil nakit ihtiyacı duyan fakat kredi notu düşük olan vatandaşlara müjdeli bir haber geldi. Bu kapsamda 20 bin TL ile 40 bin TL arasında kredi ödemeleri yapılacak. Detaylar haberimizde...

19.06.2022-23:43 - (Son Güncelleme: 19.06.2022-23:43) Kredi notu düşük olan vatandaşlara müjde! 20 bin TL ile 40 bin TL arasında kredi ödemeleri yapılacak

Günlük hayatta pek çok ihtiyacı bulunan vatandaşlar enflasyon ve döviz kurundaki büyük artış sebebiyle bu ihtiyaçlarını sadece maaşlarıyla karşılamakta zorlanıyor. Bunun için ihtiyaç kredisi veren bankaları araştıran kişiler ise başvuru yaptıkları bankalardan kredi notlarının düşük olması sebebiyle reddediliyor.Kredi notu düşük olan vatandaşlara müjde! 20 bin TL ile 40 bin TL arasında kredi ödemeleri yapılacak. Üstelik bu ihtiyaç kredisi ödemeleri 36 aya varan vade seçeneğiyle gerçekleştirilebilecek.

Garanti BBVA’dan vatandaşa can suyu

Türkiye’nin önemli bankalarından birisi olan Garanti BBVA, kendilerine ihtiyaç kredisi başvurusu yapan vatandaşlara 20 bin TL ile 40 bin TL arasında ihtiyaç kredisi veriyor. Üstelik bu ihtiyaç kredisi için kredi notunun yüksek olması şartı da aranmıyor.

Kredi notu düşük olanlara kredi

Garanti BBVA, kredi notu şartı olmadan sunduğu ihtiyaç kredisi için bazı başvuru koşulları sunuyor. Öncelikle ihtiyaç kredisine başvuru yapanların son 3 aydır düzenli olarak sigorta primlerini yatırması gerekiyor. Bu şartı karşılayan kişiler Garanti BBVA’nın resmi internet sitesi üzerinde yer alan başvuru formunu doldurarak başvuru işlemlerini başlatabiliyor. İcra takibinin olmaması da söz konusu ihtiyaç kredisi için istenen şartlar arasında yer alıyor.

Garanti BBVA’nın kredi notu şartsız ihtiyaç kredisi kapsamında gerekli şartları karşılayan ve başvurusu olumlu sonuçlanan vatandaşlar 20 bin TL ile 40 bin TL arasında ihtiyaç kredisi alabilecek. Detaylı bilgi için Garanti BBVA’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal