Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan 'KİHA' İhalesi

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) tarafından, Dikey İniş Kalkışlı Küçük İHA (KİHA) için Teklife Çağrı Dosyası (TÇD) yayımlandı. Uygun gizlilik dereceli Tesis Güvenlik Belgesine ve Şahıs Güvenlik Belgesi bulunmayanlar Teklife Çağrı Dosyası’na erişemeyecek.

10.04.2021-10:49 - (Son Güncelleme: 10.04.2021-11:13) Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan 'KİHA' İhalesi

Alınan bilgiye göre; Dikey İniş Kalkışlı Küçük İHA (KİHA) Projesi ile Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın bu alandaki ihtiyaçlarının, yerli imkanlarla karşılanması sağlanacak. 

SADECE YERLİ FİRMALAR KATILACAK 

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından başlatılan ihaleye, yalnızca yerli firmalar tarafından katılım sağlanabilecek. Proje kapsamında yüklenici adayları ise şu usulle tespit edilecek: 

EN AZ İKİ SAAT HAVADA 

Firmanın sahip olduğu İHA ile uçuşlu gösterim yapması ve SSB ve Kullanıcı tarafından söz konusu olan İHA’nın en az 2 (iki) saat havada kaldığı, 1.000 (bin) metre (AGL) irtifaya çıktığı ve 15 (onbeş) km menzile sahip olduğunun belirlenmesi veya, Firmanın ürettiği ve en az madde a’da yer alan teknik özelliklere sahip İHA Sisteminin yurtiçi veya yurtdışı kamu kurumuna sözleşme altında teslim edildiğine/bahse konu İHA ile hizmet sağlandığına dair iş bitirme belgesinin SSB’ye teslim edilmesi. 

BELGESİ OLMAYANLAR DOSYAYA ERİŞEMEYECEK 

Uygun gizlilik dereceli Tesis Güvenlik Belgesine ve Şahıs Güvenlik Belgesine sahip olmayanlar ise Teklife Çağrı Dosyası’na erişemeyecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal