Samsun’da Korkutan Kaza: Otobüs Uçuruma Yuvarlandı 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Samsun’da sabah saatlerinde korkunç kaza meydana geldi. Yolcu otobüsü uçuruma devrildi. Yaşanan kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

16.10.2021-09:10 - (Son Güncelleme: 16.10.2021-18:16) Samsun’da Korkutan Kaza: Otobüs Uçuruma Yuvarlandı 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Gelen son dakika haberine göre Samsun’da bir yolcu otobüsü uçuruma devrildi. Yaşanan korkunç kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi yaralandı. 

SAMSUN’DA YOLCU OTOBÜSÜ UÇURUMA DEVRİLDİ

Sansun’da bugün korku dolu anlar yaşandı. Seyir halinde olan ve İstanbul’dan Trabzon’a giden yolcu otobüsü, kontrolünü kaybederek uçurumdan yuvarlandı. Yaşanan korkunç kaza sonrası olay yerine birçok polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. 

Samsun Ankara kara yolu 31. kilometresinde İstanbul'dan Trabzon'a giden ve henüz plakası belirlenemeyen yolcu otobüsü uçuruma devrildi. 2 kişinin hayatını kaybettiği 14 kişinin ise yaralandığı kazada, ekipler uçuruma devrilen yolcu otobüsünü kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Korkunç kaza sonrası büyük şok yaşayan yolcular ilk müdahale ardından hastaneye kaldırıldı. 

Samsun'da kaza


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal