Samsun'da Sağanak Nedeniyle Okulları Su Bastı: Eğitime Ara Verildi!

Samsunda yoğun sağanak nedeniyle iki okulu su bastı. Suların tahliyesi için ise çalışmalar sürüyor. Su baskını olan okullarda eğitime ara verildi.

16.09.2021-14:13 - (Son Güncelleme: 16.09.2021-14:13) Samsun'da Sağanak Nedeniyle Okulları Su Bastı: Eğitime Ara Verildi!

Samsunda yoğun sağanak nedeniyle iki okulu su bastı. Suların tahliyesi için ise Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalar başlatıldı. Okullarda su tahliyesi çalışmaları sürüyor.

SAMSUNDA İKİ OKULU SU BASTI, TAHLİYE ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI

Samsun'da etkili olan sağanak nedeniyle su baskınları yaşandı. Samsun’un Bafra ilçesi ve 19 Mayıs ilçesinde yoğun bir şekilde başlayan yağmur nedeniyle derelerin su seviyelerinde artış yaşandı. Yağan yağmur nedeniyle ise Samsun’un Bafra ilçesinde yer alan Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi ve Atatürk Ortaokulunun zemin ve bodrum katlarını su bastı. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada ise Atatürk Ortaokulunun spor salonunda su basması nedeniyle ise hasar meydana gelmiş durumda.

SAMSUNDA SU BASKINI OLAN OKULLARDA EĞİTİME ARA VERİLDİ

Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalar başlatıldı. Okullarda su tahliyesi çalışmaları sürüyor. Her iki okulda da devam eden çalışmalar nedeniyle eğitim ve öğretime bugün için ara verildi. Samsun’un en merkezi yerlerinden biri olan Atakum sahilinde ise dev dalgalar oluştu. Meteoroloji’den gelen tahminlere göre ise bölgedeki yağışın gün boyunca devam etmesi bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal