Samet Aybaba: Hepimizin Hayali Adana Demirspor'u Süper Lig'e Taşımak

Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, görevi başladığı günden sonra iyi bir yükseliş yakalarken Spor Toto Süper Lig'e çıkma umutlarını ise her geçen hafta biraz daha yükseltiyor.

31.03.2021-13:36 - (Son Güncelleme: 31.03.2021-13:41) Samet Aybaba: Hepimizin Hayali Adana Demirspor'u Süper Lig'e Taşımak

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği antrenmanın ardından basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Samet Aybaba, Spor Toto Süper Lig'e çıkma hedefiyle yanıp tutuşan taraftarlarına umut dolu konuştu.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

HEDEFİMİZ SPOR TOTO SÜPER LİG

Kazanarak nerelere kadar gidebiliriz bunun yollarına bakacağız. Sonunda hepimizin hayali Adana Demirspor’u Süper Lig’e taşımak. İnşallah oyuncularımız bunların karşılığını çok net verirler, biz de burada kupayla dolaşırız.

OYUNCULARIMIZIN MORALLERİ İYİ DEĞİLDİ

Oyuncuların morallerini toparladık, şimdi daha iyi düşünüyorlar. Önümüzdeki maçlara ders olsun diye biz de onlara bazı şeyleri anlatmaya çalışıyoruz. Onlar da aynı düşüncedeler. Zor bir maçımız var. Keçiörengücü bu ligin iyi takımlarından biri. Biz iyi takımlara karşı daha iyi oynuyoruz. Oyuncularımız böyle maçları daha ciddiye alıyor. Bazı oyuncularımızın sakatlıklardan kaynaklanan eksikleri falan vardı onları da hallettik. Şimdi maça hazır hale geldik. Şuanda eksik veya cezalı yok. Herkes hazır.

HEDEFTE ADIM ADIM İLERLİYORUZ

Maç maç bakıyoruz. Önce Keçiörengücü maçını kazanmak istiyoruz. Kazandıkça görüyorsunuz 3-4 haftada nerelere geldik. Çok imkansız gibi gözüken yukarıdaki takımlar neredeyse bizlerle puan puana gelmekte. İşimize ciddi bakıp, her maçı kazanıp ondan sonrada rakiplerin maçlarını da yorumlayıp yolumuza devam edeceğiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal