Hakan Çalhanoğlu: Dün Gece Hiçbirimiz Uyumadık!

2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde Hollanda ve Norveç'e karşı harika sonuçlar almamızın ardından dün oynanan Letonya maçından beraberlikle ayrılan Milli Takımda yıldız futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'ndan itiraf geldi.

31.03.2021-12:49 - (Son Güncelleme: 31.03.2021-12:49) Hakan Çalhanoğlu: Dün Gece Hiçbirimiz Uyumadık!

Letonya karşısında aslında çok iyi başladığımız bir maç oynadık. İlk yarıda peş peşe bulduğumuz 2 golün hemen ardından Letonya farkı 1'e indirince ilk yarı 2-1'lik skorla kapanmıştı.

İkinci yarıda da iyi oyununu sürdüren Millilerimiz farkı tekrardan 2'ye çıkaran golü bulmuş ve skoru 3-1'e getirmişti. Kenan Karaman, Hakan Çalhanoğlu ve Burak Yılmaz'ın fileleri havalandırdığı karşılaşmada Milli Takımımız, Letonya'nın skor 3-1'e geldikten sonra bulduğu 2 gole engel olamadı. 

Atatürk Olimğiyat Stadyumu'nda 2022 Dünya Kupası Grup Eleme karşılaşmalarının 3. maçında Millilerimiz Letonya karşısında 3-3'lük beraberlik ile sahadan 1 puanla ayrılmış oldu.

Gruptaki puanını 7'ye yükselten A Milli Takımımız grubundaki liderliğini korurken beklenmedik bir puan kaybı alarak hepimizi şaşırttı.

2022 Dünya Kupası Grup Eleme karşılaşmalarında Hollanda'yı 4-2, Norveç'i 3-0 ile geçen Milli Takımımız son olarak oynadığı Letonya karşılaşmasından 3-3'lük beraberlikle ayrılırken oynanan tüm karşılaşmada forma giyen yıldız futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, Letonya beraberliğinin ardından sosyal medya hesabından bugün bir paylaşımda bulundu.

Hakan Çalhanoğlu, yapmış olduğu sosyal medya paylaşımında ;

' Dün gece üzüldük, uyku girmedi hiçbirimizin gözüne. Ancak bu demek değil ki çalışmayı bırakacağız! Biz kendimize inanıyoruz ve ülkemizin desteğini daima hissediyoruz. Hedefimize ulaşmak için çalışmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. ' ifadelerini kullandı.

27 yaşındaki Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, forma giydiği İtalyan ekibi Milan'da bu sezon 33 karşılaşmada 7 gol ve 11 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Hakan Çalhanoğlu, Milli Takımda ise 55 karşılaşmada 13 gollük bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal