Milli Takım İle Letonya Puanları Paylaştı

Dünya Kupası Elemeleri Grup Müsabakaları kapsamında Türkiye, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Letonya'yı ağırladı. Maç 3-3'lük beraberlikle sonuçlandı.

31.03.2021-00:26 - (Son Güncelleme: 31.03.2021-00:41) Milli Takım İle Letonya Puanları Paylaştı

Dünya Kupası Elemeleri Grup Müsabakaları kapsamında 3. maçına çıkan milli takım, kendi evinde Letonya ile karşı karşıya geldi.

Maça hızlı bir başlangıç yapan Milli Takım, tıpkı Norveç maçında olduğu gibi Letonya karşısındada maçın hemen başında, dakikalar 2'yi gösterdiğinde Kenan Karaman'ın ayağından bulduğu gol ile öne geçmeyi başardı.

Oyuna hakim olan ve rakip kalede tehlikeli ataklar bulan A Milliler, 33. dakikada ilk golün asistini yapan Hakan Çalhanoğlu'nun bulduğu gol ile farkı 2'ye çıkardı.

Letonya'nın bu gole cevabı gecikmedi ve yaklaşık 2 dakika sonra Savalnieks'in kaydettiği gol ile farkı 1'e indirmeyi başardı. 

Milli Takımımız ilk yarıyı 2-1'lik üstünde tamamladı.

İkinci yarıya da fırtına gibi başlayan Milli Takım, 52. dakikada kazandığı penaltıda topun başına ilk 2 maçın yıldızı Burak Yılmaz geçti. Burak Yılmaz'ın penaltıyı gole çevirmesinin ardından fark tekrar 2'ye çıktı.

Ancak Letonya'nın bu gole cevabı, tıpkı ilk golde olduğu gibi çok gecikmedi ve yaklaşık 6 dakika sonra Uldrikis'in attığı gol ile fark yeniden 1'e indi.

Attığı gol ile umutlanan Letonya, dakikalar 79'u gösterdiğinde Ikaunieks'in kaydettiği gol ile beraberliği yakalamaya başardı ve bu gol maçın skorunu belirledi.

Bu sonuç ile Milliler G grubundaki liderliğini sürdürdü. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal