A Milli Takım'da Kadrodan Çıkarılan Sayı 8 Oldu

2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda Letonya maçı öncesi A Milli Futbol Takımı'mızın aday kadrosundan 4 futbolcu çıkarıldı. Kadroya 3 yeni isim eklendi.

30.03.2021-10:11 - (Son Güncelleme: 30.03.2021-10:11) A Milli Takım'da Kadrodan Çıkarılan Sayı 8 Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım'ın kadrosuna 3 yeni ismin katıldığını açıkladı. Göztepe'den Alpaslan Öztürk, Altınordu'dan Enis Destan ve Antalyaspor'dan Bünyamin Balcı kadroya eklendi. Teknik Direktör Şenol Güneş, sakatlık ve koronavirüsten dolayı 8 futbolcudan faydalanamadığını belirtti. 

Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinden yapılan açıklamada; 'Göztepe forması giyen Alpaslan Öztürk, Fraport-TAV Antalyaspor'dan Bünyamin Balcı ve Altınordu'dan Enis Destan, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri için kampta olan A Milli Takım'ın aday kadrosuna dahil edildi. Balcı ve Destan, Alanya'da kampta olan Ümit Milli Takım'dan ayrılarak A Takım kampına katılacak.' dedi.

8 İSİM KADRODAN ÇIKARILDI

A Milli Takım'ımda Hollanda, Norveç ve Letonya karşılaşmaları için aday kadroya çağrılan isimlerden 8'i ise aday kadrodan çıkarıldı.

Nazım Sangare, İrfan Can Kahveci, Merih Demiral ve Zeki Çelik'ten sonra Kaan Ayhan, Cenk Tosun, Emre Kılınç ve Dorukhan Toköz de aday kadrodan çıkarılan diğer isimler oldu.

2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde A Milli Takım'ımız, Letonya'yı konuk edecek.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşma 21.45'te başlayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal