Saitama Inu Nedir, Geleceği ve Yorumları Nasıl?

Saitama Inu yeni yükselen altcoin olacak gibi. Bitcoin'e güvenin azalmaya başlaması sonucu kripto para borsacıları yeni arayışlara girmiş oldu. Peki, Saitama ne kadar?

13.11.2021-11:49 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-14:46)

Dogecoin ve Shiba Inu uzun süreli yatırım isteğindeki yatırımcıları hayal kırıklığına uğratmışa benziyor. Yeni altcoin ve meme coin arayan yatırımcılar içini yeni yol Saitama Inu Coin gözüküyor. Son 2 ayda istikrarlı yükselişiyle yatırımcıların dikkatini çeken Saitama Inu'nun geleceği parlak gözüküyor. Son iki günde Saitama Inu inanılmaz seviyede yükseliyor. Peki, Saitama Inu yorumları nasıl? Saitama nedir?

SAITAMA SALDIRIYA UĞRUYOR

Topluluk odaklı altcoin olan Saitama, SaitamaMask uygulamasını Pazar günü tanıttığından beri büyük bir bot saldırısına maruz kalıyor. Kayıtlı API'ye saldırıyı azaltmak için Saitama ekibi uygulamayı bilerek kısıtladıklarını açıkladı. Bazı yatırımcılar, hesaplarına girdiklerinde paralarının çalındığını fark etti. 

NEDİR? 

9 Kasım’da sosyal medyada Lord of Crypto’nun bahsettiği Saitama Inu durmuyor. Yaptığı çıkışla uzun süreli yatırımcıların gözdesi haline gelmiş olan Saitama Inu, Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiştir. Saitama Inu’nun amacı güvenli bir şekilde kripto para borsasında para akışını gerçekleştirmektir. İlk defa Mayıs 2021’de Saitama Inu piyasaya sürüldü. Saitama Inu topluluk temellidir. NFT temellidir. ERC20 temellidir ve Ethereum ağındadır. Peki Saitama ne demek? Kripto para ismini Japonya’nın Saitama bölgesindeki mitolojik “hayalet köpeğinden” alır. 

YORUMLARI VE GELECEĞİ

Saitama Inu her işlemde kullanıcıya yüzde 2 dağıtım ödülü verir. Böylece Saitama Inu topluluğu pasif kazanç elde eder. Son yirmi dört saatte yüzde 40 oranında büyüyen Saitama Inu, daha önce de geçen hafta yüzde 23,8 oranında büyümüştü. Saitama Inu’nun amacı kendi ekosistemini geliştirmektir. 216 binden fazla Saitama Inu sahibi vardır. Saitama Inu ekşi sözlük gibi platformlarda da sürekli tartışılmaktadır. Son uyarı durumundan sonra Saitama Inu'nun geleceği parlak değil.


Saitama Inu, kripto para borsası için bazı yorumcular tarafından kısa süreli yatırım yıldızı olarak tanımlanıyor. Yüksek yatırımla anında girip paranın yükselmesiyle anında çıkış yapmak için Saitama Inu olumlu gözüküyor. DogeCoin ve Shiba Inu’dan farklı olmadığını düşünenlerin sayısı yüksek. Saitama Inu’nun önemli bir kısmı yanmış olmasına rağmen 1 dolara ulaşması mümkün görünmüyor. Saitama Inu’nun akıbeti Shiba Inu ile de bağlantılı. Shiba Inu daha çok borsaya girerse Saitama Inu da yükselebilir. Saitama Inu'nun balinası var mı yok mu daha bilinmiyor.

NEREDEN ALINIR?

Saitama Inu Binance’te şu an bulunmuyor ama Gate.io borsasından alınabilir. Gate’den komisyon indirimli şekilde alınabilir. Saitama’nın yüzde elliden fazlası yakılmış durumdadır. 

NE KADAR?

Peki, Saitama Inu 1 dolar olur mu? Şu anlık mümkün gözükmüyor. Saitama Inu’nun piyasa değeri şu an 75,677,391,356 TL’dir. Saitama Inu 0.0000006297 TL olarak işlem sürdürüyor. Saitama şu an 0,000000046469 dolardır.

NOT: BU İÇERİK YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. TÜM SORUMLULUK OKUYUCUYA AİTTİR.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal