Kripto Para Hangi Saatlerde Alınır?

Kripto para şu an en geleneksel borsalardan daha çok rağbet alıyor. Yatırımcılar hangi saatlerde kripto borsaya girilir merak ediyor. Peki, kripto para hangi saatlerde alınır?

06.11.2021-10:46 - (Son Güncelleme: 28.01.2022-08:56)

Geleneksel borsalar, birçok insan tarafından bilinen ve çok uzun yıllardır kullanılan bir yatırım alanıdır. Hangi saatte ve ne zaman yatırım yapılıp ne zaman para çekileceği önceden tahmin edilebilir. Merkez bankaları ve ülke ekonomilerine bağlı olması, olacakları daha olanaklı kılar. Kripto para borsasında bu durum çok da geçerli değil. 

Merkeziyetsiz olan kripto paralar, düşük baskı ve denetime sahiptir. Geleneksel borsa ve kripto borsaları sürekli karşılaştırılır ve ikisinin arasındaki farklar tartışılır. Kripto para borsası için birkaç ipucu bilindi mi zenginlik kapıları aralanır. Peki, kripto para hangi saatlerde alınır? Kripto para hangi saatlerde satılır? Kripto para borsalarının en hareketli saatleri hangileridir? 

KRİPTO PARA HANGİ SAATLERDE ALINIR?

Geleneksel borsaların kapanma saatleri ve günleri vardır. Kripto parada bu olağan dışıdır. Merkezi olmayan paraların herhangi bir saati ve günü olmaz. Kripto para her an alınabilir. Kripto para borsasının ne saati ne günü yoktur ama bazı saatler en değerlisidir.

Ülkeler arasındaki saat farkı olduğu için bazı saatler değerli hale geliyor. Kripto para balinaları ve kripto para borsalarının en çok olduğu ülkelerin iş saatlerinde kripto para yükselip inişi çok oluyor. Çin kripto borsasına para yatıran biri hem Amerika’nın hem Çin’in saatini takip etmelidir.

kripto para hangi saatlerde alınır

KRİPTO PARA İÇİN EN İYİ SAATLERDE SATILIR?

Kripto borsasının en yoğun olduğu yer ABD’dir. Ethereum’un yaratıcısı ve büyük yatırımcıları Kanada ve Amerika’da bulunmakta. Özellikle Elon Musk gibi büyük kripto oyuncularının Amerika’daki varlığı bütün kripto borsasını sallıyor. Tek bir paylaşımıyla Floki Coin ve Shiba Inu bir anda Elon Musk’ın paylaşımlarıyla fırlamıştı. Bu yüzden gece 12 ile 5 arası kripto para borsası için en uygun yerdir.

BITCOIN HANGİ SAATLERDE ALINIR?

Bitcoin fiyat dalgalanmaları en çok gece yarısından sonra oluyor. ABD piyasalarının açılması ve kripto para uzmanlarının sosyal medya paylaşımları Bitcoin üzerinde etki yaratıyor. Bitcoin işlemlerinin en yoğun olduğu saatler, ABD borsasının açıldığı Türkiye saatiyle 19:00’dır. Bitcoin üzerinde manipülasyonlar gece 3 ile 5 arası yaşanıyor. Türkiye saatiyle öğlen vakitleri Bitcoin yatırımı için en uygun olmayan saatlerin başında geliyor. Para hareketliliğinin en düşük olduğu bu saat, para kazanmak için tavsiye edilmiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal