Floki Inu Nedir, Floki Inu Yorumu Nasıl?

Floki Inu kripto para borsasının yeni fenomeni olma yolunda ilerliyor. Baby Floki sonrası şimdi de Babymoon Floki coin ortaya çıktı.. Peki, Floki Inu yorum ve geleceği nasıl?

04.11.2021-10:13 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-10:14) Floki Inu Nedir, Floki Inu Yorumu Nasıl?

Elon Musk, Twitter üzerinden kripto para manipülasyonuna devam ediyor. SpaceX ve Tesla’nın CEO’su Elon Musk, DOGECOIN ve Shiba Inu’yu birbir yukarı çıkardıktan sonra şimdi de gözünü Floki Inu’ya dikti. Shiba Inu bu gece feci güç kaybederken Floki Inu gittikçe yükseliyor. Peki, Floki Inu nedir? Floki Inu kaç TL? 

BÜYÜK BORSALAR İÇİN SAYILI GÜN

Floki Inu, 22 Ocak'ta Floki'nin DAO'ya geçeceğini Twitter hesabından paylaştı. Bir yükseltme olan bu güncelleme, borsalar tarafından desteklenecek. DAO'ya geçmek, daha fazla merkeziyetsizlik ve daha fazla CEX borsaya giriş demek. DAO ne demek diye sorulursa, topluluk üyeleri tarafından toplu olarak sahip olunan ve yönetilen, merkezi olmayan organizasyonlara denir.

BABYMOON FLOKI MEME COIN SEVDALILARININ YENİ GÖZDESİ

Meme coinler arasında önemli bir yere sahip olan Floki Inu'nun meme coini Babymoon Floki hiper deflasyon sayesinde şu an birçok yatırımcının gözdesi haline gelmiş durumda. Bilerek fiyatı düşürülen Babymoon Floki'nin yükselmesi yatırımcılar tarafından bekleniyor. Elon Musk'ın hayali aya adım atma fikriyle ortaya çıkarılan para, bu başarı için yaratılmış ve amaçlanmıştır. TL değeri şu an ₺0.000000000998'dir. 


FLOKI TÜRKİYE'DE FUTBOL TAKIMINI SEÇTİ

Fenerbahçe S.K, yaptığı açıklamada en bilinen meme coinlerden Floki Inu ile anlaştığını duyurdu. Açıklamaya göre Floki Inu 2022 Haziran'a kadar Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı maçlarda çorap sponsoru olacak. Çoraplarda Floki Inu'nun logosu bulunacak. 


ELON MUSK FLOKI INU’YU HAREKETE GEÇİRDİ 

Yeni kripto paralar artık altcoin tanımlamasından “meme coin” tanımı yaygınlaştı. Elon Musk da meme coin aşıklarından en tanınanı. Dogecoin’in de yönetim kurulunda sahte başkan konumunda bulunan Musk, Shiba ve Doge sonrası Floki Inu’yu da gayri resmi müdahalesini etmiş oldu. Twitter hesabı üzerinden Floki coin için imalı paylaşımda bulunmasından sonra Floki Inu’da dramatik bir artış yaşandı. Bu gece, ABD astronotunun uzay görevi sırasında Dünya’nın doğal uydusunda bir Viking gemisinin kalıntısı olduğunu yazdı. Floki’nin bir Viking ismi olduğu için kripto piyasasında direkt olarak hareketlenme yaşandı.

FLOKI INU VALHALLA METAVERSE İÇİN HAZIRLIĞA GEÇTİ

Floki Inu topluluk ekibi, her geçen gün kripto parayı güçlendiriyor. Endüstrinin dışından insanları da topluluğa çekmek isteyen ekip, Valhalla adında bir NFT oyun Metaverse üzerinde çalışıyor. Bu konsept, Floki'nin oyna-kazan bir NFT oyun metaverse'ü Valhalla'ya dikkat çekiyor. Valhalla üzerinden Floki Inu satın alınıp geliştirildikten sonra satılabilecek.   

FLOKI INU YORUM VE GELECEĞİ

Sevilen dizi Vikings’in en ilginç karakterlerinden Floki ile ilişkilendiren kripto para borsacıları, para yönelimlerini Floki coin üzerine yöneltti. Floki Inu’da yüzde 30lik bir artış yaşanmıştı. Elon Musk’ın dikkatinin sürekli dağılıp hep farklı kripto paralara yönelmesi kripto para borsasında güvensizlik yaratacak korkusu yaşatıyor. 

FLOKI INU COIN NEDİR?

Kripto para fenomeni SlumDOGE Millonaire, bir süre önce yeni yükselecek kripto parayı sosyal medyada takipçileriyle paylaşmıştı. DOGECOIN treni çoktan kaçtı, yeni kripto para treni olarak Floki Inu olarak ön görmüştü. Ön görüsünde haklı çıkan fenomen, Floki yanlısı paylaşımlarına devam ediyor. Floki Inu de diğer altcoinler gibi Bitcoin'e alternatif olmak için ortaya çıktı.


Bir meme parası olarak kabul edilmeyen Floki Inu, Shiba Inu topluluğunun hayranları ve üyeleri tarafından oluşturulmuştur. Elon Musk’ın Shiba türü köpeği Floki’den aldı. Yapılan işlemler sonucu cüzdana yeni para eklenir. Bu sebepten ötürü yatırımcıyı ödüllenmek üzerine kuruludur. 

FLOKI INU COIN NEREDEN ALINIR?

Floki Inu coin, yüzde 47lik büyümeyle kripto para borsasını salladı. Floki Inu Join eToro, Crypto.com, AAX, Binance kripto borsa satın alım yerlerinden satın alınabiliyor. Floki Inu şu an 0.001719 TL değerinde ilerliyor.

NOT: BU İÇERİK YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal