Shiba Inu Neden Düşüyor, Shiba Inu Yükselir mi?

Shiba Coin, Elon Musk paylaşımları sayesinde büyümüştü. Fed açıklamaları ve yeni varyant yüzünden Shiba dipleri görmüş durumda. Peki, Shiba Coin son durumu ne? Shiba Coin yakımı ne zaman? ShibaLands arsa nasıl satın alınır?

25.10.2021-15:34 - (Son Güncelleme: 09.02.2022-11:50)

Kripto para, sürekli değişen ve stabilitesi mümkün olmayan madencilik üzerine kurulu bir sektördür. Bitcoin ile başlayan kripto para furyası, Ethereum’un farklı teknikte madenciliği dolasıyla garip yönlere sapmıştı. Dogecoin, Ethereum, Bitcoin ve en son Shiba Coin projesi, en çok kullanılan kripto paralardandır. Shiba coin, Elon Musk’ın yaptığı paylaşımlar dolasıyla oldukça yükselmişti.

METAVERSE ARSA SATIŞLARINA BAŞLIYOR

ShibaLands adı verilen yeni bir projeyi duyurarak metaverse oyunlarını hızlandırdılar. Shiba Lands, dijital gayrimenkullerin satılmasına yakında izin verilecek. Bu sayede Shiba sahiplerini bütün Shiba enstrümanlarını tek bir eko sistem altında kullanabilecekler. 

ARTIK KENDİ FAST FOOD RESTORANTINA SAHİP

Welly's adında bir İtalyan fast food restoranı, Shiba Inu ile ortaklık kurdu. Fast food zincirini küresel olarak yaymak isteyen Welly's, Shiba Inu adlı tür köpeği maskotu haline getirdi. Yeni sloganı da kripto para ile alakalı oldu. Ayrıca Welly's, Shiba Inu ile ödemeleri kabul edecek. 

SHIBA INU'DEN SHIBERSE METAVERSE'ÜNÜ DUYURDU

Geliştiriciler bir süredir metaverse teknolojisine gireceklerinin altını çiziyorlardı. Shiberse olarak adlandırılan bu sanal evren, SHIB topluluğu için sürükleyici bir deneyim hazırlığında. Geçtiğimiz aylarda William Wolk ile anlaştıklarını duyurduktan sonra en sonunda sanal evrenlerinin adı da belli oldu. 


SHIBA INU GELECEĞİ

Analistlere göre Shiba Inu'nun düşüşlerden sonra çabalayarak yukarı çıkma isteği olumlu sonuç vermiş durumda. Düşüşe geçerken boğaların devreye girmesi sonucu Shiba kendini toparladı, toparlayacak haberleri geliyor. Ekim ayının sonundan beri aşağı yönlü bir ilerleyişe sahip olan Shiba Inu'da yüklü bir yatırım girişi mevcut. Destek çizgisi kırılırsa, Shiba Inu'ya veda etmek anlamına gelir. Bu sebeple bu ay ve gelecek aydaki dalgalanmalar çok önemli olacak.


SHIBA COIN NE KADAR?

 Joe Biden'ın imzaladığı paket sonucu kötüye giren Shiba Inu fiyatı, birkaç gün içerisinde kendini toparladı. Shiba Inu şu an 0,00003120 dolardır.

SHIBA COIN YORUMU

Shiba Coin'in piyasa değeri şu an 21,42 milyar dolar bandında. +93,84% oranında büyüyen Shiba, Bitcoin'in düştüğü piyada yükselmeye devam ediyor. Shiba Inu fiyat artış trendi bitmiş durumda değil. Shiba'nın hedeflediği değer 0,00002115 dolar civarında. RSI aşırı alıma işaret ettiğinden Shiba Coin fiyatı nefes alıyor.

SHIBA COIN NEDİR?

Shiba Coin, Ağustos 2020’de Ryoshi adlı anonim bir kullanıcı tarafından oluşturulan ve merkeziyeti olmayan bir para birimidir. Dogecoin’in düşüşünün sebebi olarak ününü yükselten Shiba, 6 milyarın üzerinde piyasa değerine sahip durumda. Fiyatı düşük olması dolayısıyla kullanıcılarına sürekli satın alım imkanı tanımaktadır. Şu an bir katrilyon Shiba Coin’in piyasalarda olduğu biliniyor.

Shiba Coin, Dogecoin’den esinlenmiştir. Bu yıl Nisan döneminde 0,000002 ABD Dolarına ulaşana kadar önemsiz durumdaydı. Shiba Token, Kucoin, CoinBene, Probit Global, CoinDCX, Binance, Huobi gibi kripto borsalarında an itibariyle listelenmektedir. 

Shiba Coin anlık olarak 0,0002615 TL değerindedir. Shiba Coin sürekli yükselmekte olan bir kripto para değildir; sürekli değişkendir. Peki Shiba Coin’in anlamı nedir? Shiba’nın ismi Çin orijinli köpek türü Shiba Inu’dan gelir. 


SHIBA COIN ELON MUSK SAYESİNDE BÜYÜDÜ

Kripto para piyasasında yatırımcıların dilinden düşmeyen paralardan birincisi Shiba Inu. Dogecoin katili olarak bilinen Shiba Coin, Elon Musk’ın Twitter üzerinden Floki isimli Shiba Inu cinsi köpeğini paylaşmasıyla Shiba Coin bir anda yükselişe geçti. Musk’ın paylaşımlarından sonra tarihinin en yüksek seviyesine ulaşan Shiba, değerini yüzde 50’ye varacak şekilde arttırmıştı. 

Shiba Coin projesi yükselişini durdurmuş değil. Shiba Inu güçlü duruşu devam ediyor. Güçlü duruşuna devam eden Shiba, yatırımcıların kripto paraya güvenmesi yükselmeye devam ediyor. Shiba çok düşükken alan yatırımcılar, şu an Shiba Coin’i satmak istemiyor. 

Not: BU İÇERİK YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. TÜM SORUMLULUK YATIRIMCILARINDIR

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal