Kripto Para Ethereum Neden Düşüyor?

Dünyanın en ünlü kripto para birimi olan Bitcoin'de yaşanan düşüşler, Ethereum dahil diğer coinleri de etkiliyor. ETH fiyatı tüm zamanların rekorunu kırmış ve bin 400 doların üzerine çıkmış olsa da sert düşüş yaşıyor. Peki kripto para birimleri Bitcoin (BTC), Ethereum fiyatları neden düşüyor?

22.01.2021-09:22 - (Son Güncelleme: 22.01.2021-09:22) Kripto Para Ethereum Neden Düşüyor?

Kripto para piyasasında düşüş sürüyor. Bitcoin fiyatlarında devam eden düşüş Ethereum dahil olmak üzere birçok kripto para birimini etkilemişe benziyor. Tüm zamanların rekorunu kırarak 1400 doların üzerine çıkan ETH fiyatına rağmen düşüş kaçınılmaz oldu. Ethereum fiyatları neden düşüyor?

ETHEREUM NEDEN DÜŞÜYOR?

Ethereum fiyatları neden düşüyor sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. ETH fiyatı 1.400 doların üzerine kadar çıkarak tüm zamanların rekorunu kırsa da şu an sert bir düşüş içerisinde. ETH fiyatının kritik destek noktalarının altına indiği görülmekte ve bu durum fiyatın daha fazla gerilemesine ve dip noktaya kadar düşmesine neden olabilir. Ethereum fiyatının düşüş sebebi ise tamamen Bitcoin’in aşağı yönlü hareketinden kaynaklanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal