Zeytin Yaprağı Çayı Nasıl Zayıflatıyor? Diyetinizde Mutlaka Yer Alsın

Metabolizmayı harekete geçiren zeytin yaprağı çayı, uzun süre tok tutuyor. Kısa sürede kilo verdirecek bu çayın faydalarına birlikte bakalım. İşte dal gibi olmanızı sağlayacak zeytinyağı çayının faydaları!

20.03.2019-16:41 - (Son Güncelleme: 20.03.2019-16:32) Zeytin Yaprağı Çayı Nasıl Zayıflatıyor? Diyetinizde Mutlaka Yer Alsın

Kilo problemi olanlar için hafif bir önerimiz var. Alternatif tıpta kullanılan çok kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz zeytinyağı yaprağı çayı ile zayıflayabileceğinizi biliyor muydunuz? 

KOLESTROL SEVİYESİNİ DÜŞÜRMEKTEDİR

Zeytinyağı yaprağının pek çok faydası bulunmaktadır. Zayıflamaya oldukça faydası olan bu çay kolestrol seviyesini de düşürmektedir. Bunun yanı sıra zayıf ve güçsüz olan bağışıklık sistemini yenileyerek güçlendirmektedir.

UZUN SÜRE TOK TUTUYOR 

Zeytinyağı yaprağı çayının kilo vermede etkisi oldukça büyüktür. Özellikle en önemli etkisi de kan şekeri seviyesini düzenlemesidir. Açlık krizlerini önleyen bu çay, metabolizmayı hızlandırarak, kişinin uzun süre acıkmasını engellemektedir. 

ZEYTİN YAPRAĞI ÇAYI NASIL ZAYIFLATIYOR?

Kilo verme konusundaki en önemli etkisi kan şekeri seviyesini düzenlemesidir. İçindeki oleuropein maddesi şekerin düşmesini önleyerek, açlık krizlerini yok eder. Ayrıca tüketildiğinde uzun süre karnı tok tuttuğu da biliniyor.

 KİLO VERDİREN ZEYTİN YAPRAĞI ÇAYI NASIL DEMLENİR?

Bir çay kaşığı miktarındaki kuru yaprağı, bir bardak kadar sıcak suyun içine koyup 3 dakika demlemeye bırakın. Demledikten sonra suyunu süzüp her gün en fazla 2 bardak tüketin.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal