Polen Alerjisine Ne İyi Gelir?

Polen olarak bilinen ve özellikle farklı tipteki birçok ağacın yaymış olduğu yapı; insanların bir bölümünde alerjiye neden olur. Özellikle bahar ayları geldiği zaman bu sorun çok sık yaşanır. Can sıkıcı olan bu duruma karşı önlem almak isteyenlere önerebileceğimiz birden çok doğal yöntem var. Bunlar yazımızda.

09.06.2020-12:25 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-12:25) Polen Alerjisine Ne İyi Gelir?

Polen, özellikle bahar ayları geldiği zaman birçok bitki ve ağacın salgılamış olduğu bir tozdur. Bunun en büyük handikapı ise insanların bir kısmının üstünde alerji denilen şeye sebep olmasıdır. Buna polen alerjisi adı verilir. Sadece ülkemizde değil, dünyanın birçok yerinde görülür.

Polen Alerjisi Belirtileri Nelerdir?

  • Bahar alerjisi olarak da bilinen bu durumun en dikkat çekici belirtisi burunda ortaya çıkmış olan tıkanıklıktır. Genellikle kolay kolay geçmez.
  • Sinüslerin olduğu yerde ağrı görülür.
  • Gözler zaman zaman yaşarır
  • Artık kriz boyutunda olan hapşırma dikkat çeker.
  • Bunun yanı sıra burun akıntısının sulu olması söz konusudur.

Polen Alerjisine İyi Gelen Doğal Ürünler Neler?

  • Polen alerjisine ne iyi gelir: Tuzlu su kullanımı bu sorunun ortadan kaldırılması için çok iyi bir yöntemdir. Hem basit bir biçimde hazırlanır hem de net bir sonuç verir. Bunun için belli miktardaki bir suyun içine hemen tuz koyu. Daha sonra burun bölgesine götürün ve bunu içinize çekin. Bir kaç kere yapmak yeterlidir. Böylelikle çok daha iyi hissetmek mümkündür.
  • Polen alerjisine iyi gelen ürünler içinde aynı zamanda nane çayı da vardır. Bu çay zaten tek başına birçok değişik sağlık sorununa iyi gelir. Bunların içinde mevcut durum da vardır. Yapılacak olan şey ise bellidir. Hemen nane satın alın. Bunun çok iyi ve kaliteli olmasına dikkat edin. Daha sonra bir çay gibi demleyin. Ardından içine nane çayını koyun. Hemen kokusunu içinize çekin. Bunu sade tek bir kere değil, birkaç defa yerine getirin. Böylelikle yaşanan sorunun çok kısa bir zaman içinde sona erdiğini hemen deneyimlemeniz mümkündür.
  • Polen alerjisine ne iyi gelir: Daha farklı bir yöntem olarak zerdeçal kullanın. Bunun en dikkat çekici özelliği her daim içinde çok güçlü maddelerin olmasıdır. Hatta bundan dolayı tam bir antikoksidan olduğunu söylemek lazım. Kullanımı ise farklılık gösterir. Birden çok opsiyon vardır. Dileyen kişiler bunu hemen bir çay gibi içebilirler. Etkili bir sonucun ortaya çıktığını ifade edelim. Son olarak bunun sütünün kullanımı da mümkündür. Yani seçim yapmak size kalmış.

Polen alerjisine ne iyi gelir: Polen alerjisi gibi hem çok ciddi hem de rahatsız edici olan bu sorundan kurtulmak için aynı zamanda çörek otunu da tüketebilirsiniz. Son derece iyi bir sonuç almak mümkündür.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal