Ayak Parmak Çıkıntısı Bunyon Nasıl Yok Edilir?

Bunyon olarak ifade edilen ayak baş parmağındaki çıkıntıyı evde doğal yollarda kurtulabilirsiniz. Sadece defne yaprağı yeterlidir.

05.11.2019-10:28 - (Son Güncelleme: 05.11.2019-10:26)

Ayaklarda olan ve estetik açıdan kötü görünen baş parmaktaki çıkık yani bunyon evde doğal bir tedavi uygulayarak kurtulabilirsiniz.

BUNYON NASIL GİDERİLİR?

Akşamları, ezilmiş defne yaprağının bir çorba kaşığı üstüne 300ml su dökün. 5 dakika pişirin. Sıvıyı gece süresince bir termosta tutun. Sabahları süzün ve gündüzleri ufat yudumlayın. Tamamını bir defada tüketmeyin! İşlemi arka arkaya üç gün süresince yineleyin ve her gece taze bir içecek yapın. 7 gün sonra tedaviyi yineleyin. Sık idrara çıkma hususunda şaşırmayın. Bedendeki tuzun mesaneyi eritmeye ve tahriş etmeye başladığının bir göstergesidir. Bunları bunyonlara sürün, fakat bunu yapmadan evvel ayaklarınızı ılık suya batırın (3l su ve bir çorba kaşığı kabartma tozu). Ayaklarınızı kurulayın, ilacı sürün ve kısa, pamuklu çoraplar giyin. İyot ve aspirin kombinasyonu, bunyon, eklem ağrısı ve öteki büyümelerin tedavisinde harika çalışır.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal