Sadettin Saran Fenerbahçe Başkanlığı İçin Aday Olduğunu Açıkladı!

Fenerbahçe Spor Kulübü eski yöneticisi ve iş adamı olan Sadettin Saran'ın, Fenerbahçe başkanlığı ile ilgili açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

17.12.2021-15:39 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-16:00) Sadettin Saran Fenerbahçe Başkanlığı İçin Aday Olduğunu Açıkladı!

Fenerbahçe Spor Kulübü eski yönetici Sadettin Saran İTÜ Bilişim Teknolojileri Zirvesi'nde bir sonraki seçimli genel kurulda Fenerbahçe başkanlığın için aday olacağını belirtti.


SADETTİN SARAN'IN AÇIKLAMALARI BÜYÜK SES GETİRDİ

Fenerbahçe başkanlığıyla ilgili çok kritik bir açıklama geldi. Açıklamayı ise Fenerbahçe Spor Kulübü eski yönetici ve iş adamı olan Sadettin Saran'dan geldi. Sadettin Saran İTÜ Bilişim Teknolojileri Zirvesi'nde bir sonraki seçimli genel kuurulda Fenerbahçe başkanlığı için adaylığını koyacağını açıkladı. Sadettin Saran yaptığı açıklamada, 'Bir sonraki kongrede aday olacağım' ifadelerine yer verdi.
Sarı lacivertlilerde 3-4 senedir alınan kötü sonuçların ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç takımda çok tartışılan bir isim haline gelmişti. Sadettin Saran, Ali Koç'u ilk başkanlık adaylığında Aziz Yıldırım'a karşı destek vermişti.

SADETTİN SARAN'IN YAPTIĞI AÇIKLAMALAR FENERBAHÇELİ TARAFTARLARI HEYECANLANDIRDI

Fenerbahçe başkanlığı için iş adamı Sadettin Saran'ın yaptığı açıklamalar özellikle Fenerbahçeli taraftarları çok heyecanlandırdı. Fenerbahçe'de, Ali Koç'un göreve gelmesinden bu yanan sergilenen olumsuz grafik taraftarları bir hayli hayal kırıklığına uğrattı. Bu anlamda takımda Ali Koç'un başkanlığı son zamanlarda yoğun eleştiri almaya başladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal