Sadakatsiz Derin Ölüyor mu?

Son olarak16. bölümüyle ekranlara gelen Sadakatsiz dizisi tüm heyecanı ile devam ediyor. Dizisinin yayınlanan son bölümündeki sahnelerde, Derin karakterinin diziden ayrılacağı iddialarına neden oldu. Sadakatsiz Derin ölecek mi? Melis Sezen Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor mu?

11.02.2021-09:56 - (Son Güncelleme: 11.02.2021-09:56) Sadakatsiz Derin Ölüyor mu?

Çarşamba akşamlarının en fazla izlenen dizilerinden biri olan Sadakatsiz dizisi dün akşam da izleyici ile buluştu. Dizinin bazı sahnelerinde Derin karakterinin diziden ayrıldığı gibi bir izlenim verilmesi üzerine, Derin diziden ayrılıyor mu sorusunun sorulmasına neden oldu. Peki Sadakatsiz Derin diziden ayrılıyor mu? Derin ölüyor mu?

SADAKATSİZ DERİN DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Başrollerini Caner Cindoruk ve Cansu Dere'nin paylaştığı Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin karakteri ile milyonlarca kişinin beğenisini kazanan Melis Sezen'in, yeni bölüm sonrası diziden ayrılacağı yönünde iddialar büyüyor. Peki Sadakatsiz Melis ayrılıyor mu?

Doctor Foster isimli yabancı diziden uyarlanan Sadakatsiz dizisi, ekranlara geldiği ilk böümden itibaren ana hikayeye bağlı bir şekilde devam ediyor. Orijinali ile birebir süren dizinin önümüzdeki bölümlerinde Derin karakterinin veda etmesi bekleniyor. 

MELİS SEZEN KİMDİR?

Ünlü oyuncu Melis Sezen, 2 Ocak 1997'de İstanbul'da dünyaya geldi. Lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladı. Baba tarafı Arnavut, Makedonya göçmeni, baba tarafıysa Selanik, Yunanistan göçmenidir. 

Eğitimini Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nde sürdüren Melis Sezen, daha önce Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Daha sonra ise Siyah İnci dizisinde Ebru karakterine hayat verdi. Şimdilerde ise Sadakatsiz dizisinde Derin karakterini canlandırıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal