Sadakatsiz Selçuk'un Dizideki Annesi Kim?

Ekranların sevilen dizisi Sadakatsiz'e yeni bir oyuncu dahil oldu. Dizinin sevilmeyen karakteri olan Selçuk'un annesi yıllar sonra geri döndü. Peki Sadakatsiz Selçuk'un annesi kim?

04.02.2021-13:06 - (Son Güncelleme: 04.02.2021-13:06) Sadakatsiz Selçuk'un Dizideki Annesi Kim?

Kanal D ekranlarının fenomen yapımı Sadakatsiz dizisine Selçuk karakterinin annesi olarak  başarılı oyuncu Nilgün Türksever katıldı. Nilgün Türksever kimdir?

Başarılı oyuncu Nilgün Türksever, en  son Yasak Elma dizisinde Zerrin karakterine hayat verdi. Şimdi ise fenomen dizi Sadakatsiz'in kadrosuna katıldı. Tarık Emir Tekin tarafından canlandıran Selçuk karakterinin annesi olarak katılan Nilgün Türksever geçmişte Selçuk'a çok acılar çektirdiği için oğlu tarafından sevilmeyen bir karakter olarak ekranlara gelecek. Sadakatsiz dizisi Doctor Foster dizisinden uyarlanan bir yapımdır. 

NİLGÜN TÜRKSEVER KİMDİR? 

Nilgün Türksever 30 Eylül 1977 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir.  İlk ve ortaöğretimini Bursa'da okuduktan sonra 2001 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı Bölümü'nü kazandı ve daha sonra Bursa Büyük Şehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'na oyuncu olarak katıldı. Birçok tiyatro oyunlarında yer aldı.  Daha sonra Şehir Tiyatrosu tarafından düzenlenen kurslarda eğitmen olarak görev almaya başladı. Evli olan oyucunun bir kızı ve bir de oğlu bulunmaktadır. Tiyatro oyunlarından sonra ilk dizi oyunculuğunu  Kara Yazı dizisinde İclal karakteri ile yaşadı. Daha sonra Yasak Elma'da Zerrin karakterini canlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal