31.01.2021-17:01 (Son Güncelleme:31.01.2021-17:01)


1

Melis Sezen: Cansu Dere Tokadı Muhteşem Karşıladı

Melis Sezen: Cansu Dere Tokadı Muhteşem Karşıladı

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz oyuncularından Melis Sezen, Enis Arıkan’ın bir dijital platformda yayınlanan programına katıldı.



2

Melis Sezen, Sadakatsiz dizisinin günlerce konuşulan sahnesi hakkında konuştu. Enis Arıkan'ın bir dijital platformda yayınlanan programına konuk olan ünlü oyuncu, günlerce gündemden düşmeyen Cansu Dere'ye tokat attığı sahne hakkında açıklamada bulundu.



3

Asya’nın dizide, 'Kocam beni aldatıyor' sözleri ile başlayan yemek sahnesi Derin’in attığı tokatla sonlanmıştı. O anlar yerli diziler arasında en çok konuşulan, ses getiren sahne olarak yerini aldı. Sosyal medyada da 'efsane' olarak bahsedilen sahne hakkında binlerce tweet atıldı.



4

Melis Sezen, dizinin önemli sahnelerinden biri olan Cansu Dere’ye tokat atması hakkında merak edilenleri katıldığı programda anlattı.



5

Sezen, 'O tokadın tekniği var. Bir tık elim kayar gibi oldu fakat Cansu tokadı muhteşem karşıladı. Tokadı öyle bir almıştı ki sanki yüzüne gülle geliyordu. Zaten Cansu çok profesyonel bir oyuncu... Onunla ve ekiple çalıştığım için çok mutluyum' dedi.



6

Melis Sezen, hakkında az bilinen bir gerçeği açıkladı: 'Gözlerimde lens var. Eğer olmazsa hiçbir şey göremiyorum.'



7

Ünlü oyuncu ayrıca dans geçmişinin de olduğunu ifade etti. Ardından Enis Arıkan ile beraber Yıldız Tilbe ve Tarkan şarkılarında dans etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr