Saçları En Hızlı Şekilde Uzatma Teknikleri

Sağlıklı bir saça sahip olup aynı zamanda saçlarınızın hızlı uzamasını istiyorsanız bu maddeleri uygulayın. İşte hızlı saç uzatmak için uygulamanız gereken adımlar...

19.02.2021-09:35 - (Son Güncelleme: 19.02.2021-09:35) Saçları En Hızlı Şekilde Uzatma Teknikleri

Dış güzelliğin en önemli unsurlarından biri saçlarımızdır .İnsanlar saçları ile daha güzel ve daha karizmatik olmayı başarabilir. Güzel ve bakımlı saçlar kişiye özgüven verir. Bu nedenle saç bakımı konusu insanların geçmişten bu yana her zaman dikkatini verdiği bir konu olmuştur. İnsanlar genellikle saçlarının gelişimi, sağlığı, kaybı ve değişikliği ile yakından ilgilenmektedir.

Sağlıklı bir saça sahip olup aynı zamanda saçlarınızın hızlı uzamasını istiyorsanız bu maddeleri uygulayın...

BİTKİSEL İÇERİK

1)Kullandığınız şampuanın içeriğine dikkat edin. Temiz içerikli bitkisel ürünler kullanın. Şampuanınızın içerisinde mutlaka; Sarımsak, Isırgan otu, argan yağı, Hindistan cevizi gibi tercihinize bağlı bitkisel maddeler bulunmalı .Hızlı uzatmada en etkili yöntemlerden biri ise şampuanınızın içine 20 damla Çam Terebentin yağı damlatmanız gerekli, kesinlikle işe yarıyor.

BESLEYİCİ SAÇ BAKIM YAĞLARI

2)Haftada 1-2 kez saçınıza Hindistan cevizi maskesi, argan yağı, Saf zeytin yağı maskesi uygulayın. Tercihinize bağlı olarak üçünden birini mutlaka uygulayın

HAFTADA İKİ KEZ DUŞ

3)Her gün duş alıyorsanız eğer saçınız kendi yağında kalamıyorsa hızlı uzamayacaktır. Bu yüzden her gün yıkanırsanız saçınız çabuk yağlanır. Yağ dengesini bozmamalısınız haftada 2 kez yeterli olacaktır. Duş aldığınız su mutlaka ılık olmalıdır, kapanışı soğuk su ile yapmalısınız.

KIRIKLARDAN KURTULUN

Mutlaka saç uçlarınızdaki kırıkları düzenli olarak kestirin, Bu sayede saçlarınız daha canlı ve gür uzayacaktır.

TEMİZ İÇERİKLİ VE SAÇ UZAMASINA DESTEK SAĞLAYAN ÜRÜNLER

Piyasada bulunan doğal içerikli yağ karışımlarından faydalanabilirsiniz. Bunlar özellikle saçı uzatmak için üretilmiştir.

EN HIZLI SAÇ UZATAN İKİ MASKE!

ALOE VERA MASKESİ

Aloe vera birçok bakım ürününde kullanılmaktadır. Özellikle cilt bakımında kullanılan aloe vera'yı sizler de saçlarınızın çabuk uzaması için kullanabilirsiniz. Yarım tatlı kaşığı bal, 1 çorba kaşığı limon suyu ve 1 fincan aloe vera'yı güzelce karıştırın. Karışımı saçlarınıza sürdükten sonra yarım saat bekleyin ve ardından saçlarınızı durulayın. Bu maskeyi düzenli aralıklara yaparsanız, canlı, parlak ve uzun saçlarınız olacaktır.

SOĞAN KÜRÜ

Soğanı haşlayın ve daha sonra suyunu sıkın. Soğumuş soğan suyunu saçınıza iyice yedirin. Soğan suyunu bir süre saçınızda bekletin ve ardından saçınızı durulayın. Bu kür için kokmuyor diyemeyeceğiz. Bu yüzden, eğer kokusundan rahatsız olursanız, hafta sonu ya da evde daha uzun süre bulunacağınız zamanlarda bu kürü uygulayabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal