Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Kaç İmza Topladı?

100 bin imza toplayarak cumhurbaşkanı adayı olmak isteyenler için imza verme işlemleri devam ediyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da bu isimlerden. Karamollaoğlu 2 günde 86 bin 540 imza toplayabildi.

05.05.2018-18:35 - (Son Güncelleme: 05.05.2018-18:29) Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Kaç İmza Topladı?

100 bin imza ile Cumhurbaşkanlığına adaylığını koyan 4 kişiden biri olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu için imzalar verilmeye devam ediyor.

Peki, Saadet Partisi'nin adayı kaç imza topladı? Temel Karamollaoğlu için toplanan imzalar gerekli sayısına ulaştı mı? İşte tüm detaylar:

Saadet Partisi teşkilatı tüm ülkede vatandaşları ilçe seçim kurullarına otobüslerle taşıdı. Ankara’da da vatandaşlar ilçe seçim kurulları önlerinde uzun sıralar oluşturdu.

DAVUL ZURNALI İMZA İŞLEMİ

Türkiye’nin doğusundan batısına herkes, imza vermek için ilçe seçim kurullarına giderken, Karadeniz’in önemli şehirlerinden Giresun’da vatandaşlar Karamollaoğlu’na imza vermek için davul zurna ile ilçe seçim kurullarına gitti. Yoğun ilginin olduğu ilçe seçim kurullarında binlerce kişi Karamollaoğlu’na imza vererek destek oldu .

KAÇ BİN İMZA TOPLANDI?

2 günde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu için verilen imza sayısı 86 bin 540'a vardı. İmza toplama işlemi için son gün ise 9 Mayıs Çarşamba. Son gün mesai sonu olan 17:00'a kadar vatandaşlar istedikleri adaylar için imza vermeyi sürdürebilecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal