Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

MHP Aday Adaylarına FETÖ Soruşturması

MHP'de milletvekili aday adayı başvurularına FETÖ'den sızma olmaması amacıyla inceleme yapılacağı duyuruldu.

05.05.2018-17:27 - (Son Güncelleme: 05.05.2018-17:26) MHP Aday Adaylarına FETÖ Soruşturması

Milletçi Hareket Partisi milletvekili aday adayı başvurularına FETÖ'den sızma olmaması amacıyla inceleme yapılacağı duyuruldu.

Partide hukukçulardan oluşan güvenlik soruşturması grubu, 1815 aday adayının başvurusunu detaylı bir şekilde inceleyecek. Bu incelemenin sonrasında başvurular, Milletvekili Aday Adayı Değerlendirme Komisyonu'nca pazartesi gününden itibaren değerlendirmeye alınacak

Milletçi Hareket Partisi aday adaylarına FETÖ incelemesi yapacağı duyuruldu 

Milletçi Hareket Partisi, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday adayı başvuruları, FETÖ'den sızma olmaması amacıyla incelemeye alındı. Bu kapsamda 15 avukattan oluşan bir güvenlik soruşturması ekibi, Milletçi Hareket Partisi’ne yapılan 1815 aday adayı başvurusunu detaylı bir şekilde inceleyecek ve rapor hazırlayacak.

Müracaatları hem aday adaylığı başvuru sürecinde, hem başvuru sürecinin sona erdiği 3 Mayıs'tan itibaren her yönüyle incelemeye alan araştırma ekibi, çalışmalarında başta FETÖ olmak üzere diğer yasa dışı eylemlerde bulunanlardan herhangi bir sızma olmaması için yapıldığını kaydedildi.

Öte yandan 7 Mayıs Pazartesi gününden itibaren de Milletçi Hareket Partisi Genel Başkan yardımcıları Edip Semih Yalçın ve Feti Yıldız ile Genel Sekreter İsmet Büyükataman'dan oluşan Milletvekili Aday Adayı Değerlendirme Komisyonu tarafından detaylı şekilde incelemeye alınacağı bilgisi geldi

GEREKİRSE MÜLAKAT YAPILACAK

Aday adayları, inceleme ve değerlendirmelerin hemen sonrasında gerekli görüldüğü takdir de mülakata da alınacak ve Milletçi Hareket Partisi’nin 600 milletvekili adayından oluşan listesi belirlenecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;