Rüyada Şemsiye

Rüyada şemsiye görmek genelde tüm kültürlerde hayra yorulur. Şemsiye rüyalarının yorumları rüya sahibinin kadın veya erkek olmasına göre değişmez. Rüyada şemsiye görmek şemsiyenin açık veya kapalı olmasına, bulunulan ortama, kullanılan amaca göre farklı anlamlar kazanır.

03.07.2020-15:30 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-16:31) Rüyada Şemsiye

Günlük yaşamda şemsiye daha çok korunmaya, kollanmaya, devlet kapısına, insanlara dair ilişkilerde yaşanacak olası durumlara işaret eder.

Rüyada Açık Şemsiye

Rüyada açık şemsiye gören kişi hedeflerine doğru giden yolda net olduğuna, bütün kuruntularından ve şüphelerinden kurtulacağına yorulur.  

Rüyada Kapalı Şemsiye

Rüyada Kapalı şemsiye gören kişi bekar ise hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, evli ise hayırlı bir iş veya kazanç kapısına delalet eder.

Rüyada Şemsiye Açmak

Rüyada şemsiyeyi açan kişinin ailesel veya maddi bir konuda veya bir işe girmek, iş kurmak gibi konularda bir aile büyüğünden veya bir devlet kapısından veya yetkin birisinden yardım isteyeceğine yorulur.

Rüyada Şemsiye Kapatmak

Rüyada bir şemsiyeyi kapatan kişi hedefine ulaşacağına, uğraştığı konuda başarılı sona, hastaysa iyileşeceğine, bekarsa evleneceğine, evli ise evliliğinden beklentilerini karşılayacağına yorulur.

Rüyada Yağmurda Açık Şemsiye

Rüyada yağmurda açık şemsiye ile yürüyen kişinin iş hayatında veya devam eden projelerinde birtakım zorluklar yaşamakta olduğuna, ancak bu zorlukları büyük bir yerden veya kişiden veya güvenilir bir kişiden alacağı destek ile çözeceğine delalet eder.

Rüyada Yağmurda Şemsiyenin Su Sızdırması

Rüyada şemsiye genel olarak hayra ve korunmaya delalet etse de rüya sahibinin şemsiyesinin yağmur altında iken su sızdırdığını görmesi yaptığı iyiliklere rağmen nankörlük göreceğine işaret eder.

Rüyada Beyaz Şemsiye

Rüyasında beyaz şemsiye gören kişi hayırlı bir kısmet bulur veya evlenir.

Rüyada Kırmızı Şemsiye

Rüyada kırmızı şemsiye gören kişi çevresi tarafından sevilen sayılan, parmakla gösterilen birisi konuma gelir. Saygınlığı her geçen gün artar, herkes onun isteklerini yerine getirmek için seve seve uğraşır.

Rüyada Şemsiyenin Renksiz Olması

Rüyasında renksiz ve şemsiye taşıdığını ve şemsiye dokusundan etrafı görebildiğini gören kişi birtakım zorluklara rağmen hedefine sağlam adımlarla yürüyeceğini, önüne çıkacak olan engelleri önceden görüp tedbirini alabileceğine işaret eder.

Rüyada Şemsiye Satın Almak

Rüyada Şemsiye Satın Almak iş hayatında hiç durmadan yükseleceğine, herkes tarafından saygı göreceğine yorulur. Büyük makamlardan destek göreceğine ve yolunda engelsiz yürüyeceğine yorulur.

Rüyada Şemsiye Vermek

Rüyasında şemsiye veren kişi yetkin olduğu bir konuda başkalarına yardımcı olacağına, hayırlı işler işleyip hayır dua alacağına yorulur.

Rüyada Şemsiye Kaybetmek

Rüyasında şemsiye kaybeden kişi girmemesi gereken bir işe gireceğine, bütün yaptıklarının boşa gideceğine, boşa çabalayacağına, kendisine sunulmuş olan imkanları ve desteği kaybedeceğine yorulur.

Rüyada Bir Başkasının Altında Bulunduğu Şemsiyeyi Tutmak

Kendinden daha iyi durumdaki birisinden maddi manevi yardım talebinde bulunmaktır. Bu rüyayı gören kişi eğer psikolojik anlamda veya aile ilişkilerinde veya iş konularında zır durumdaysa, yardım istemesi, çekinmemesi, beklediği yardımı bulacağı şeklinde yorulur.

Rüyada şemsiye ile yukardaki tabirlerden farklı bir tarzda görülen rüyayı tabir etmek için şemsiyenin hayatta neyi sembolize ettiği ile rüyasındaki duyguyu birleştirerek değerlendirmesi uygun olur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal