Rüyada Şal Görmek

Şal bilinçaltında simge olarak erkeğe, dünyalığa, mala mülke ve dolaysıyla korunmaya işaret eder. Bu nedenledir ki rüyada şal görmek genellikle hayra yorulur. Rüyada şal görmenin farklı anlamları var mı? İşte detaylar...

03.07.2020-14:38 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-16:33) Rüyada Şal Görmek

Rüyada şal görmek gibi rüyalar için, rüya sahibinin erkek veya kadın, kadın ise anne veya bekar olup olmamasına göre değişik tabirler yapılır. 

Rüyada Şal Giymek

Rüyada şal giydiğini gören bir anne adayının çocuğunun büyük bir alim veya evliya olacağına hikmet edilir. Zira tarihteki bütün büyük alim ve evliyaların annelerinin, çocuklarına hamileyken şal rüyası gördüğü rivayet edilir.

Rüyada şal giyen kişi bekar bir kız ise, hayırlı bir evlilik yapacağına, evliliğinde mutlu olacağına, eşinin kendisine kol kanat gereceğine delalet eder.

Rüyada şal giyen kişi bir erkek devlet görevlisi ise, makamında yükseleceğine ve yönetiminden sorumlu olduğu halkı koruyup kollayacağına; devlet görevlisi değil ise aile ve akrabalarının arasında itibar sahibi olup sözü dinleneceğine, herkesin güvendiği biri olacağına; bu topluluğu koruyup kollayacağına delalet eder.

Rüyada Şal Hediye Etmek

Rüyasında şal hediye eden kişinin evine, ailesine ve akrabalarına hayırla sonuçlanacak iyiliklerde bulunacağına, onların durumlarında iyileşme olacağına ve mutlu haberler alınacağına dalalet eder. Rüyada şal hediye etmek bazen da taşınmaya, iş değiştirmeye, sıkıntı yaşadığı bir konuda başarı elde etmeye yorulur.

Rüyada Şal Hediye Almak

Rüyasında şal hediye alan kişinin, kısa zamanda hayırlı bir işe gireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını ödeyip rahatlayacağına hikmet edilir.  Rüyada şal hediye alan kimse mutlu olacağı haberler alabilir, sevdikleri tarafından sevindirilebilir.

Rüyada Eski Püskü Şal Görmek

Rüyasında eski püskü şal gören kişinin, kendisine yakın bir kıskanç komşu veya iş arkadaşı tarafından başarısızlığa uğratılmaya çalışıldığına, rüyada eski şalı gören kişinin başarılarının bu kişiler tarafından gölgelenmeye çalışıldığına yorumlanır. Uyarı niteliğinde bir rüyadır.

Rüyada Mor Şal Görmek

Rüyasında mor şal gören kişinin malında ve gayrimenkullerinde artış olacağına, zenginleşeceğine yorulur.

Rüyada Şalının Alınması

Rüyada şalı kendisinden alınan kişinin malında azalma olacağına, itibarının azalacağına yorulur.

Rüyada Şal Örmek

Rüyasında şal ören kişinin bir meslek sahibi olup çok çalışacağına, alın teri dökerek ailesine ve bakmakla yükümlü olacağı kişilere karşı maddi sorumluluklarını yerine getireceğine ve onları kimseye muhtaç etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada Şal Verilmesi

Rüyada şal verilmesi iki türlü yorumlanır. Rüyasında kendisine şal verilen kişi rüya sahibi ise ve işi yoksa, kısa zamanda bir meslek veya sanat sahibi olacağına, bu konuda kendisine yüksek makamlardan veya devletten destek geleceğine, yeni mesleğinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur. Rüyada kendisine şal verilen kimsenin işi var ise kendisine büyük ve hayırlı bir miras kalacağına, kimseye muhtaç olmayacağına, her zaman refah, huzur ve zenginlik içinde bir hayat geçireceğine delalet eder.

Rüyada Şal Kaybetmek

Rüyasında şal kaybeden kişinin manevi anlamdaki bir desteğini veya kendisinden güç aldığı bir yakınını kaybedeceğine veya aralarının bozulacağına hikmet edilir.

Rüyada Şal Görmek desteğe, korumaya ve maneviyata delalet eder.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal