Rüyada Şeker Almak

Şeker günlük hayatta tatlı olması ve mutluluk vermesi ile genellikle bilinçaltında pozitif etkilere sahiptir. Bu anlamda rüyada şeker almak genellikle hayra yorulur. Rüyada şeker almanın çeşitleri olduğu düşünüldüğünde hangi alma şekliyle görmek ne ifade eder? İşte detaylar...

03.07.2020-15:22 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-16:31) Rüyada Şeker Almak

Rüyada şeker almak, rüya sahibi açısından rahatlığa, mutluluğa, müjdeli habere, kazanca, gayrimenkule ve hayattaki kolaylıklara hikmet edilir.

Rüyada Şeker Almak

Rüyada şeker alan kişinin, çalışmıyorsa işe gireceğine, çalışıyorsa kazancının artacağına zengin olacağına veya kendisine miras kalacağına, müjdeli haber alacağına hikmet edilir.

Rüyasında şeker alan kişiye eğlenceli yoldan para kazanacağı imkanlar doğacaktır.  

Rüyasında bir çuval toz şeker alan kişinin çok para kazanacağına veya yüklü bir mirasa konacağına delalet edilir.

Rüyada Bir başkasına bir kutu şeker vermek hayırlı bir iş yapılacağına yavaş bağış yapılacağına delalet eder.

Bekar bir kızın rüyasında şeker aldığını görmesi hayırlı bir kısmete yorulur.

Hamile kadın rüyasında şeker aldığını veya yediğini görürse, varsa yaşadığı sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Maddi manevi sıkıntılar yaşayan birisi rüyasında şeker aldığını görürse, sıkıntılarından kurtulacağına delalet edilir.

Rüyada Pamuk Şekeri Almak

Rüyasında pamuk şekeri aldığını gören kimsenin, kolayca bol kazanç ve nimete kavuşacağı rivayet edilir.

Rüyada Renkli Şekerler Almak

Rüyasında renkli şekerler aldığını gören kişinin beklemediği kadar çok fırsatlar ve kazançlar elde edeceğine delalet edilir.

Rüyada Bayram Şekeri Görmek

Rüyasında bayram şekeri aldığını gören kimsenin hayatında başarılar kazanacağına hem iş, hem de aile hayatında varsa tüm sıkıntılarının çözüleceğine, sınava girecek bir öğrenci rüyasında bayram şekeri aldığını görürse sınavı kazanacağına delalet edilir. Rüyasında bayram şekeri gören kişinin toplumda herkes tarafından sevileceğine ve tatlı dili ile birçok kişinin beğenisini toplayacağına, herkesin onun işlerini kolaylaştıracağına hikmet edilir.

Rüyada Kesme Şeker Almak

Rüyasında kesme şeker aldığını gören kimsenin çevresindeki insanlardan yardım göreceğine, işlerini kolaylıkla ve hızlıca halledeceğine, sıkıntılarını çözeceğine hikmet edilir.

Rüyada Ölmüş Birisinden Şeker Almak

Rüyasında ölmüş birisinden şeker aldığını gören kişinin kendisine iyilik yapan birisinin olduğuna, ancak bu kişinin kendisine severek iyilik yapmadığına delalet eder.

Rüyada Şeker Çalmak

Rüyasında şeker çalan kişinin, kendisine birçok fırsatlar sunulacağına ve rüya sahibinin her fırsatı çok iyi değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada Elma Şekeri Almak

Rüyasında elma şekeri aldığını gören kişinin, herkes tarafından sevilen, herkesi çok hoş tutan, tatlı diliyle her kapıyı açacağına ve bu şekilde herkesin kendisine yardımcı olacağına, bu yolla her kapının kendisine açılacağına delalet eder.

Rüyada Çuvallar Dolusu Şeker Almak

Rüyasında birçok çuval dolusu toz şeker aldığını gören kişinin çok bereketli kazançlar elde edeceğine, malında tahmin edemeyeceği kadar çok artış olacağına delalet edilir.

Rüyada Nöbet Şekeri Almak

Rüyasında nöbet şekeri alan kişinin mevcut durumda kendisine kötülük yapan kişi ve olaylardan sıyrılacağına ve yeni bir çevre ile mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Rüyada şeker almak, genel olarak hayırlı maddi kazançlara delalet eder.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal