Rüyada Şeftali Yemek

Şeftali yaza girişi temsil etmesiyle ilişkileri, hayatın anlamını, hoş rengi ve rahatlatan tadıyla ile sevgiyi sembolize eder. Peki rüyada şeftalinin görülme şekline göre ne anlama gelir? İşte detaylar...

03.07.2020-14:51 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-16:33) Rüyada Şeftali Yemek

Rüyada şeftali yemek genel olarak hayra yorulmakla beraber, şeftalinin görünümü, rüyadaki tadı, alınması veya verilmesi, ağaçta veya yerde olması, şeftali ağacının durumlarına göre değişik durumları sembolize edebilir.

Rüyada Şeftali Yemek

Rüyada şeftali yiyen kişi bekar ise kısa zamanda karşısına hayırlı bir kısmet çıkar veya uzun zamandır sevdiği bir kişi ile biraya gelir ve ortak amaçlar oluşturur; bu kişiyle hem fikir olarak ve hem de beraberlik olarak ileriye dönük hayırlı ortaklıklar geliştirir; evli ise aile içinde sevgi ve mutluluk olur. Şeftali yiyen kişi hayatında bir yandan heyecanlı gelişmeler yaşarken bir yandan da hayatına her gün daha kararlı bir düzen oturtur.

Rüyada şeftali yiyen evli bir kadın ise hamile kalacağına, evlat sahibi olacağına delalet eder. Rüyasında şeftali yiyen evli bir kadın ağaç üzerinde meyveler varsa hamile kalacağına yorulur. Rüyasında şeftali yiyen ancak bundan rahatsız olan kişinin evliliğinde sorun yaşayacağına, eşler arasında küslükler olacağına, hatta ayrılıklar olabileceğine delalet eder. Kişi bekarsa ve yediği şeftaliden midesinin bulandığını gördüyse ilgi duymadığı hatta hoşlanmadığı bir kişi tarafından ilişki yaşamak konusunda baskıya maruz kalacağına işaret eder.

Rüyada Çürük Şeftali Yemek

Bu rüya uyarı niteliğindeki rüyalardandır. Rüyasında çürük şeftali yiyen kişinin hem hayat amaçlarına uymayan hem de kendisini mutsuz edecek seçimler yapacağına, kendine güvenini zedeleyecek girişimlerde bulunmak üzere olduğuna yorulur. Rüya sahibinin hayatına yeni aldığı kişilerin ileriki dönemdeki beklentileri ile uyumlu olmayacağına delalet eder. Bu nedenledir ki, rüya sahibinin hayatındaki gelişmeleri ve içinde bulunduğu oluşumları dikkatlice takip etmesi önerilir.

Olgunlaşmamış Şeftali Yemek

Rüyasında olgunlaşmamış şeftali yiyen kişinin, kendisiyle uyumlu olmayan veya hayırlı olmayan bir kişi ile aile kuracağına ya da beraberlik yaşayacağına hikmet edilir. Kişinin kendi hayat amaçlarından ve beklentilerinden vazgeçeceğine ve ilişkisinde daha çok veren taraf olacağına, sağlıksız ve mutsuz bir birlikteliğinin olacağına delalet eden bir rüyadır. Uyarı niteliğinde bir rüya olup, rüya sahibinin hayatındaki kişi ile ilgili konuları en başından görmezden gelmemesi gerektiğine işaret eder.

Rüyada Şeftali Dilimlemek

Rüyada şeftali dilimleyen kişinin eşinden hayır göreceğine, eşi tarafından el üstünde tutulacağına, aile hayatından beklentilerinin gerçekleşeceğine ve   eşi ile uyumlu ve mutlu bir beraberlik yaşayacağına hikmet edilir.

Kuru Şeftali Yemek

Rüyada kuru şeftali yiyen kişinin aile düzeninin beklendiği gibi kararlı ve sağlam temeller üzerine oturacağına, aile fertlerinin birbiri ile uyum içinde olacağına, birbirleri ile hoş vakit geçirecekleri sosyal aktivitelerde bulunacaklarına, aile seyahatlerinin olacağına, hep beraber yapılmış planlarının gerçekleştirileceğine delalet eder. Kişi bekar ise sevdiği kişi ile mutlu bir düzen kurup, sevdiği kişi ile gerek ilişkilerinde gerekse ileriye dönük beklentilerinde uyumlu hareket edeceklerine yorulur.

Rüyada şeftali yemek genel olarak ailesel durumları sembolize etmesi açısından, bu tarz rüyaların değişik detaylarının bu sembol ile değerlendirilmesi doğru tabiri verecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal