Rüyada Şarkı Söylemek Ne Anlama Gelir?

Rüyalar bilinçaltınız ve psikolojik durumunuzla birleştiğinde size bazı haberler verir. Rüyada şarkı söylemek de onlardan biri. Peki, bu rüyanın yorumu nedir, hayırlı mıdır, psikolojik olarak ne ifade eder? Cevapları sizler için derledik.

03.07.2020-14:46 - (Son Güncelleme: 08.01.2022-11:26) Rüyada Şarkı Söylemek Ne Anlama Gelir?

Rüyada şarkı söylemek, söylenilen şarkının tonundan, şarkının söylenildiği yere, şarkıyı söyleyen kişiden, şarkıyı dinleyenlerin kim olduğuna; şarkının kalabalık içinde mi, yalnız mı söylendiğine göre değişik sembolleri ifade eder ve ona göre yorumlanır. İşte detaylar…

ANLAMI

Rüyada mutlu bir tonda şarkı söylemek veya neşeli şarkılar duymak mutlu olmaya, mutlu haberler alamaya ve mevcut iş ve projelerinde ilerlemeler yaşamaya ve ticaret hayatında başarıya ve kazanca yorulur.

Rüyada kalın, ağır ve kasvetli tonda şarkı sesi duymak veya söylemek, iş hayatında veya ticaret hayatında gerilemeyi ve yaşanacak kayıpları sembolize eder.

Rüyada mikrofon ile şarkı söyleyen kişinin iş hayatında yükseleceğine, makam sahibi olacağına, sözü dinlenen biri olacağına hikmet edilir. 

Rüyada kendisine şarkılar söylenildiğinin görülmesi iyi haberler alınacağına, insanların rüya sahibine destek olacağına, özgürlüğe ve başkalarına bağımlı olmamaya yorulur. Rüyada şarkı söylemek için yapılan tabirler şarkının rüyada hissettirdiği duygu durumu ile de yakından ilgilidir ve maneviyata delalet eder.

ŞARKICI GÖRMEK

Rüyada şarkıcı gören kişi sevinçli haberler alır veya yolculuğa çıkar. Rüyada şarkı söyleyen kadın görmek bunalımlı ve buhranlı bir döneme girmeye; şarkı söyleyen bir erkek görmek ise güzel gelişmelerin olacağına, iyi bir döneme girileceğine işaret eder.


HAMAMDA - SAHNEDE ŞARKI SÖYLEMEK

Rüyada hamamda şarkı söylemek veya dinlemek, boşu boşuna yapılan işlere, zaman kaybına, gereksiz yere yorulmalara yorulur. Aynı zamanda rüya sahibinin hakkında dedikodu yapıldığına da yorulur.

Rüyada sahnede şarkı söyleyen kişi iş hayatında yükselir, mevkisi ve itibarı artar; ticaret ile uğraşıyorsa başarılı satışlar yapar, müşterileri artar hem sosyal çevresinde hem de iş hayatında sevilir.

ŞARKI DİNLEMEK

Rüya sahibinin rüyasında şarkı söyleyen kişiyi görmeden, sadece şarkı dinlediğini görmesi, eğer şarkı neşeli ise güzel gelişmelere, sevinilecek haberlere, iş ve ticaret hayatında başarıya delalet eder.

SOKAKTA ŞARKI SÖYLEMEK

Rüyada şarkı söylemek genel olarak hayra yorulsa da rüya sahibinin rüyasında sokakta şarkı söylemesi hayra yorulmaz; özellikle fakir birisi sokakta şarkı söylüyor ise malını veya akıl sağlığını kaybedeceğine yorulur; zengin birisi sokakta şarkı söylüyorsa alay edileceği bir duruma düşeceğine; akıllıca olmayan, mantıksız işler yapacağına, itibarını kaybedeceğine yorulur.

SEVDİĞİNE ŞARKI SÖYLEMEK

Rüyada sevdiği kişiye şarkı söyleyen kişi, sevdiği kişi için hayır ile sonuçlanacağını düşünerek yaptığı ve başlangıçta iyi görünen bir işin, sonunda kendisine şer olarak döneceğine yorulur.

BİLMEDİĞİN BİR DİLDE ŞARKI SÖYLEMEK

Uyarıcı rüyalardan olup, rüyada bilmediği bir dilde şarkı söyleyen kişinin vakıf olmadığı veya arkasından dönenleri bilemeyeceği bir konu ile meşgul olduğunu ve bu uğraştan vazgeçmesi gerektiğine delalet eder.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal