Ruhani'den ABD'ye Savaş Çıkaracak Tehdit

ABD'nin bugün Orta Doğu'ya gönderdiği nükleer silahlardan sonra İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ABD'yi eşi görülmemiş bir şekilde tehdit etti.

30.12.2020-23:37 - (Son Güncelleme: 31.12.2020-02:48) Ruhani'den ABD'ye Savaş Çıkaracak Tehdit

ABD tarafından geçtiğimiz yıl öldürülen İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani suikastının yıldönümü yaklaşırken İran Cumhurbaşkanı Ruhani, ABD Başkanı Donald Trump'a sert mesajlar gönderdi.

'RUHANİ'NİN AÇIKLAMALARI'

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani yaptığı açıklamada, 'Generalimizin elini kestiniz, sizin de bacağınızı bölgeden keseceğiz ve o güne kadar direnmeye devam edeceğiz. Milletimiz bir hak olarak sevdiklerinin kanının intikamını alana kadar pes etmeyecektir.' dedi.

Daha önceki açıklamalarında ABD Başkanı Donald Trump için 'soytarı' ve 'diktatör' ifadelerini kullanan Ruhani, Süleymani suikastinin ana sorumlusu  olarak nitelendirdiği Trump'a bu kez 'vahşi katil' benzetmesinde bulundu.

Donald Trump için, 'Birkaç gün içinde bu vahşi ve deli katilin yönetimi sona ererek tarihin çöplüğüne gidecek' diyen Ruhani, bu durumdan çok mutlu olduklarını belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal