Ruh Eşimizi Nasıl Buluruz?

Ruh eşini bulmak birçok insanın hayali. Peki hayatımızı paylaşacağımız ruh eşimizi nasıl buluruz? Merak edenler için araştırdık.

20.04.2021-17:29 - (Son Güncelleme: 20.04.2021-17:29) Ruh Eşimizi Nasıl Buluruz?

Birçoğumuz gerçekten ruh eşimiz olup olmadığını merak ederiz. Hatta ruh eşimizin hayatımıza girmesini bekleriz. Beklemekten sıkılanlar ruh eşinizi nasıl bulursunuz? 

Teta Terapi Eğitmeni Yeşim Kuzu, sizler için merak edilenleri cevapladı.

RUH EŞİMİZİ NASIL BULURUZ?

Hayal Tablosu Hazırlayın

Teta Terapi Eğitmeni Yeşim Kuzu, Ruh eşimizi ilişkide kendimiz çekmemizin mümkün olduğunu belirtiyor. Bunu, kendisinin de uyguladığı ilginç bir yöntem olan ‘hayal tablosu’ hazırlayarak başarabilmenin mümkün olduğunu ifade ediyor. Tabii öncelikle sizin de inanmanız ve içten dileklerinizle bunu gerçekleştirmeniz gerekiyor.  

Hayal tablosu için, öncelikle dileklerinizi sıralayacağınız geniş bir panoya ihtiyacınız var.  Kartona, hayatınızla ilgili tüm beklentilerinizi sıralayabilirsiniz hatta görsellerle destekleyebilirsiniz. Görseller sizi her gün motive etmeye yarayacaktır. Evinizi, istediğiniz arabayı, nasıl bir eş istediğinizi, özelliklerini ve hatta kaç çocuğa sahip olmayı dilediğinizi de ekleyebilirsiniz.

Olumlu Düşüncelerle Çevirin Etrafınızı

Olumu düşünce beraberinde olumlu olayları hayatınıza çeker. Örneğin, ‘Bana çok değer veren bir eşim olsun, beni anlayabilsin, ev işlerinde bana yardımcı olsun’ şeklinde, olumlu düşüncelerle olmasını istediklerinizi dile getirebiliriniz.

Yeşim Kuzu, nasıl bir eş istediğimizi yazdığımızda, beynimizin ona odaklandığını ve görsel hafızamızı çalıştırdığının altını çiziyor. Kuzu, aynı zamanda hazırladığımız kartonu yatak odamız gibi, en çok görebileceğimiz bir yere asmamız gerektiğini de belirtiyor. Bu şekilde her gün uyandığımızda bizi motive eder ve sizi böyle bir eş seçmeye hazırlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal