Doğru Kaş Makyajı Ürünleri Nasıl Seçilir?

Kusursuz bir makyajın en önemli noktalarından biride kaç makyajıdır. Kaş makyajı yapılırken doğru ürünlerin seçilmesi ise dikkat edilmesi gereken başka önemli noktalardan biri. Peki doğru kaş makyajı ürünleri nasıl seçilir? İşte cevabı…

20.04.2021-16:32 - (Son Güncelleme: 20.04.2021-16:36) Doğru Kaş Makyajı Ürünleri Nasıl Seçilir?

Makyaj trendleri de oldukça hızlı değişmekte. Bu yüzden kusursuz bir makyaj yapmak isteyenler, bu trendleri yakından takip etmeli. Son zamanlarda makyaj modasında en dikkat edilmesi gerekilen şüphesiz ki kaş makyajı. Peki doğru kaç makyajı ürünleri nasıl seçilir? Merak edenler için hazırladık.

Trendeler hızla değişmeye devam ediyor. Eskiden ince kaşlar trend iken daha sonralarda dağınık kaşlar en son olarak da kalın kaşlar oldukça moda oldu. Kaş makyajı yapmak önemsiz ve küçük bir ayrıntı gibi görünse de aslında yüzünüze anlam katan oldukça önemli bir makyaj hilesi.

DOĞRU KAŞ MAKYAJ ÜRÜNLERİ NASIL SEÇİLİR?

Kaş Farı Mı Kaş Kalemi Mi?

Kaş doldurmak için kullanılabilecek iki farklı ürün var aslında. Bunlardan ilki kaş kalemi. Kaş kalemi seçerken dikkat etmeniz gereken ilk şey kalemin yumuşak. Kalem ne kadar yumuşak olursa kaşlarınızı dolduruken o kadar az zarar verir. Çünkü sert kalemler kıl köklerinize zarar vererek kaşlarınızın kopmasına neden sebep olabilir. 

Kaş Rengine Uygun Seçin

Kaş renginize uygun kaş ürünü seçerken bilmeniz gereken şey cilt alt tonunuzun ne olduğu. Cilt alt tonunuzu bilmek kaş ürününüzü seçerken küllü tonlardan mı yoksa sıcak tonlardan mı yararlanabileceğiniz konusunda size yardımcı olur. Kaş ürünü seçerken saç renginizi değil kaş renginize dikkat etmelisiniz. Saç ve kaş rengi farklı olduğu için yapma bir görüntü oluşturabilir.

Kaşlarınızı Sabitleyin

Kaşlarınızı doldurduktan sonra mutlaka bir kaş waxı ya da bir kaş maskarası ile kaşlarınızı sabitlemeyi unutmayın. Gün içinde kaşlarınızın dağılıp kötü bir görüntü oluşturmaması için sabitlenmeniz gerekiyor. Bununla beraber kaş maskarası ile doldurduğunuz kaşlarınızın üstünden geçerek doğal bir görüntü yakalamış olursunuz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal