Kaş Bakımı İçin Öneriler

Kaş bakımı kadınların ihmal ettiği konulardan biridir. Oysa ki güzel görünmek için kaşlara gereken önemin verilmesi gerekir. Eğer kaşlarınızla ilgilenmekte zorlanıyorsanız, vereceğimiz önerileri dikkate alabilirsiniz.

07.01.2019-10:24 - (Son Güncelleme: 07.01.2019-10:17) Kaş Bakımı İçin Öneriler

Kaş bakımı kadınların ihmal ettiği konulardan biridir. Oysa ki güzel görünmek için kaşlara gereken önemin verilmesi gerekir. Eğer kaşlarınızla ilgilenmekte zorlanıyorsanız, vereceğimiz önerileri dikkate alabilirsiniz. İşte o öneriler...

Şekillendirin

Önerimiz kaşlarınızı şekillendirmeyi profesyonel ellere bırakmanız olacaktır. Onlar yüzünüze en uygun şekli verecektir. 

Tarayın

Saçlarınızı taradığınız gibi kaşlarınızı da tarayın. Bu işi sürekli yapmak zorunda değilsiniz ama haftada bir iki kez taramanız hiç de fena olmaz.

Nemlendirin

Kaşlarınızın altında deriniz var ve deriniz her zaman nemlendirilmek ister. Aksi halde kurur ve pul pul olur, kaşlarınızın altında olsa bile. Yüz kremi sürdüğünüzde biraz da kaşlarınıza sürdüğünüze emin olun. 

Ağda yaparken dikat edin

Eğer kaşlarınızı ağda ile alacaksanız, çok dikkat etmelisiniz. Ağda, yanıklara sebep olmaması için, çok sıcak olmamalıdır. Çekerken kaşlarınızın çıktığı yönde çekilmeye dikkat edilmelidir. Hijyene dikkat etmezseniz, cilt enfeksiyonları yaşayabileceğinizi unutmayın.

Nazik olun

Kaşlarınıza ne yapıyor olursanız olun, nazik olun. Hem telafisi olmayan şekilde kaşlarınızı yolmamak hem de cildinize zarar vermemek için acele etmemeli ve dikkatli olmalısınız.

Kalem yerine göz farı kullanın

uzmanlar kaş kalemi yerine göz farı kullanmanızı öneriyor. Hem uygulaması daha kolay hem de görünümü daha doğal olacaktır.

Doğal ürünleri tercih edin

Kaşlarınız için alacağınız ürünler her şeyden önce cilt tipinize de uygun olmalıdır. Ayrıca kaşınızda dövme ya da piercing varsa, bölgeye özel ilgi göstermeli, hijyenine çok dikkat etmeli, anti alerjik kozmetik ürünler tercih etmelisiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal