Ruanda: Ülkemizde Herhangi Bir FETÖ Faaliyetine Müsaade Etmeyeceğiz

Ruanda Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Sezibera, ülkesinde herhangi bir FETÖ çalışmasına müsade etmeyeceklerini belirtti

26.06.2019-16:23 - (Son Güncelleme: 26.06.2019-16:18)

Türkiye'ye ilk resmi ziyaretini gerçekleştiren Ruanda Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Richard Sezibera, Ankara'daki temaslarından sonra iki ülke ilişkileri ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

Mevkidaşı Mevlüt Çavuşoğlu ile yaptığı görüşmelerde, bir sonraki üst düzey ziyaretler hakkında da çalışmalarda bulunduklarını belirten Sezibera, bu ziyaretin ayrıca Ruanda ile Türkiye arasında artan ekonomik ilişkileri derinleştirmeyi amaçladığını ifade etti.

Bakan Sezibera, "Ruanda ve Türkiye ilişkileri sağlam, güçlü ve gelişmekte. Şu anda iş sektöründe Ruanda'ya yatırım yapan 22'den fazla Türk şirketimiz var" şeklinde konuştu.

'ÜLKEMİZDE FETÖ TEHDİDİ YOK'  

FETÖ konusundan da bahseden Sezibera, "Ruanda'da herhangi bir FETÖ faaliyeti olmayacak. Ruanda'da FETÖ tehdidi yok. Türk hükümeti tarafından FETÖ'yle bağlantılı bazı kişilerin Ruanda'da olduğu hakkında bilgilendirildik ve bu kişilerin ülkeyle ilişkisini kestiğinden emin olduk" sözlerini aktardı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal