Rose Adası’nın İnanılmaz Hikayesi film konusu ve oyuncuları

Film severler internet üzerinden merak ettikleri filmlerin detaylarını araştırmaya devam ediyor. Peki Rose Adası'nın İnanılmaz Hikayesi filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

29.06.2022-20:02 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-20:02) Rose Adası’nın İnanılmaz Hikayesi film konusu ve oyuncuları

Hem komedi hem dram film izlemeyi seven insanların dikkatini çekecek filmlerden biri de Rose Adası'nın İnanılmaz Hikayesi filmi oldu. Peki Rose Adası'nın İnanılmaz Hikayesi filminin konusu nedir? Rose Hikayesi'nin İnanılmaz Hikayesi filminin oyuncuları kimlerdir? Rose Adası'nın İnanılmaz Hikayesi filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Rose Adası'nın İnanılmaz Hikayesi filmi

Rose Adası'nın İnanılmaz Hikayesi filmi komedi ve dram türünde 9 Aralık 2020 tarihinde yayınlanan Netflix'in orijinal yapımlarından biridir. Filmin yapımcılığı ve senaryosunu Sydney Sibilia ve Francesca Manieri; yönetmenliğini ise Sydney Sibilia üstlenmiştir. Filmin süresi 1 saat 58 dakika ve IMDb puanı 7.0'dir.

Rose Adası'nın İnanılmaz Hikayesi Filmi Konusu ve Oyuncuları

Rose Adası'nın İnanılmaz Hikayesi filmi konusu

Filmin konusu 1968 senesinde kurulmuş Rose Adası Cumhuriyeti'nden alıntılanmıştır. Bir mühendisin hayalleri için verdiği mücadele anlatılmaktadır. Giorgio Rosa'nın hayat hikayesinden esinlenilmiştir. Giorgio Rosa, Adriyatik Denizi'nin kıyısına 400 metrekarelik bir adada Esperanto dilini kabul ettirdiği bir Rose Adası Cumhuriyeti kurmayı başarmıştır ve filmde bu öykü seyirciye aktarılmıştır.

Rose Adası'nın İnanılmaz Hikayesi filmi oyuncuları

Rose Adası'nın İnanılmaz Hikayesi filmminde Elio Germano, François Cluzet, Matilda De Angelis, Leonardo Lidi, Tom Wlaschiha, Fabrizio Bentivoglio, Luca Zingaretti yer almaktadır. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal