Romantik Komedi Filmini Konusu Ne?

Bu Akşam Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Romantik Komedi 2010 yılında vizyona girdi. Peki Romantik Komedi'nin oyuncuları kim? Romantik Komedi filminin konusu ne?

02.02.2021-16:28 - (Son Güncelleme: 19.05.2021-12:12) Romantik Komedi Filmini Konusu Ne?

Karosunda pek çok ünlü ismin yer aldığı Romantik Komedi filmi vizyona girdiği tarihten bu yana izlenmeye devam eden yapımlar arasında yer alıyor. Başarılı kadrosu ile de isminden söz ettiren film, 2010 yılında vizyona girmiştir.

Devam niteliğinde ise Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda filmi 2013 yılında vizyona girmiştir. Romantik Komedi oyuncuları kim? Romantik Komedi konusu ne? İşte detaylar...

ROMANTİK KOMEDİ FİLMİ OYUNCULARI KİMDİR?

Sedef Avcı - Esra

Cemal Hünal - Mert

Begüm Kütük - Ece

Engin Altan Düzyatan - Cem

Sinem Kobal - Didem

Gürgen Öz - Yiğit

Burcu Kara - Zeynep

Kubilay Penbeklioğlu

Mert Yavuzcan

Pelin Çalışkanoğlu

Burcu Esmersoy

Janset

Seda Kement - Derya

Aslı Şahın - Sevgül

ROMANTİK KOMEDİ FİLMİ KONUSU NE?

İşvereni tarafından baskıya uğrayan Esra, işinde mutsuzdur. Çekilmez sevgilisi ile de sorunlar yaşamaktadır. Artık canına tak ettiği için hem sevgilisinden hem de işinden ayrılır. Yeni bir hayata başlamak istediği için kariyer hayatında da değişiklikler yapmak ister.

Biraz şans ile bir reklam ajansına metin yazarı olarak girer. Yakın arkadaşı Didem sayesinde de yeni arkadaşlar edinir. İkilinin macerasını konu alan film bu akşam Show TV'de yayınlanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal