Roberto Mancini İtalya Milli Takımı'na Çağırdığı Adana Demirsporlu Mario Balotelli Hakkında Konuştu!

İtalya Milli Takım'ı Teknik Direktörü Roberto Mancini, milli takıma çağırdığı Adana Demirsporlu Mario Balotelli hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

29.01.2022-15:19 - (Son Güncelleme: 29.01.2022-15:34)

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un formasını terleten Mario Balotelli bu sezon oynadığı futbolla gerek Adana Demirspor'da gerek Süper Lig'de büyük ses getirdi. Yıldız futbolcu attığı etkili goller ve gösterdiği performansla yurt dışında da kendisine hayran bıraktı. İtalyan yıldızın bu performansının ardından çok sürpriz bir teklif geldi. Mario Balotelli gösterdiği performansın ardından İtalya Milli Takımı'na davet edildi. Futbolcunun milli takıma çağrılması büyük yankı uyandırdı. 

Öte taraftan İtalya Milli Takımı'nın teknik direktörü Roberto Mancini, Adana Demirsporlu Mario Balotelli hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. Roberto Mancini yaptığı açıklamada, '3 yıldır Mario'yla konuşmamıştım. Onu milli takıma çağırdım çünkü artık olgunlaştı, 31 yaşında. Şu an belki de en iyi ruh halinde. Manchester'a geldiği zaman inanılmaz bir yeteneği vardı. Çok genç ve kaliteli bir oyuncuydu. Daima iyi antrenman yapardı. İyi de bir insan. Tekniği hala duruyor. Belki her zaman iyi bir ruh halinde olmaması onun sürekli olarak dünyanın en iyi futbolcularından biri olmasını engelledi. Bu seviyede bir futbolcuysanız, çok sıkı çalışmanız gerekir.' şeklinde açıklamalarda bulundu.


YAPTIĞI AÇIKLAMALAR GÜNDEM OLDU

Galatasaray'ın eski hocası olan ve şimdilerde İtalya Milli Takımı'nın başında görev alan Roberto Mancini'nin yaptığı açıklamalar gerek yurt dışında gerek Türkiye'de büyük yankı uyandırdı. İtalyan yıldız Mario Balotelli'nin milli takımda nasıl bir performans ortaya koyacağı ise merakla bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal