Putin'den Kritik Ziyaret!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la beraber Akkuyu Nükleer Santrali'nin açılışını gerçekleştirmek üzere Ankara’ya geldi.

03.04.2018-16:10 - (Son Güncelleme: 03.04.2018-16:05) Putin'den Kritik Ziyaret!

Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ve yanındaki heyeti Ankara'ya getiren uçak, saat 15.12'de Esenboğa Havalimanı'na geldi.

Putin inişte Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız ve Dışişleri Bakanlığı yetkilileri, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov ve Rusya Büyükelçiliği görevlileri ile Ankara Valisi Ercan Topaca ve Ankara Merkez Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kip tarafından karşılandı. Putin, karşılama sonrasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geçti.

Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlanacak.

Video konferansla Akkuyu Nükleer Santrali Temel Atma Töreni'ne katılım yapacak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin, yalnız görüşecek.
Görüşmeden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin'in eş başkanlığında, Türkiye Cumhuriyeti-Rusya Federasyonu Üst Düzey İşbirliği Konseyinin (ÜDİK) 7. toplantısı yapılacak.

ÜDİK Toplantısı ile gerçekleşecek anlaşmaların imza töreninden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan-Putin ortak basın toplantısı yapacak ve daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin için yemek verecek.

Putin yarın da Ankara'da gerçekleştirilecek Suriye meselesi ile ilgili Türkiye-Rusya-İran Üçlü Zirvesi'ne katılacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal