PTS coin nedir? Wrapped Petals coin projesi ve yol haritası

Değer aktarımı ve adil dağıtım amaçları taşıyan Wrappred Petals coin hakkında bir çok kripto para yatırımcısının araştırmaları hız kesmiyor. Peki PTS coin nedir? Wrapped Petals coin projesi ve yol haritası hakkında merak edilenler haberimizde...

25.06.2022-11:57 - (Son Güncelleme: 25.06.2022-11:57) PTS coin nedir? Wrapped Petals coin projesi ve yol haritası

Kripto para dünyasının yapay zeka destekli kripto para birimlerinden birisi olan Wrapped Petals coin (PTS coin), son günlerde kripto para yatırımcılarının dikkatini çeken birimlerden birisi olarak dikkat çekiyor. Wrapped Petals coin projesi ve yol haritası hakkında merak ettikleri bazı bilgileri öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki PTS coin nedir?

PTS coin nedir?

PTS coin, kullanıcısı için değer aktarımı ve adil kar dağıtımı amaçları taşıyan blok zincir temelli bir web 3.0 kısa video oluşturma sistemidir. PTS coin kullanıcıları içerik üreterek değer yaratabilir ve kendi servetlerini üretebilirler.

PTS coi

PTS coin’de kısa video sistemi bütün kullanıcılarla birlikte oluşturulmaktadır. Bu sistemi oluşturma için ise blok zincirinden faydalanmaktadır. Kullanıcılar PTS coin’deki reklamları izleyerek, beğenerek, yorum yaparak, retweetleyerek veya raporlayarak ödüller kazanabilmektedir.

Sosyal medya on binlerce takipçisi bulunan PTS coin’e yatırım yapan firmalar arasında Ultrafluid Venture, Kryptos gibi firmalar bulunuyor.

PTS coin’i satın almak isteyenler PTS coin’in resmi internet sitesine giriş yapabilir veya 29 Haziran 2022 tarihini bekleyerek Gate.io borsası üzerinden birimi satın alabilirler.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal