Psikolojisi Bozulan İETT Şoförü, Yolcuları Otobüsten İndirmeye Çalıştı!

İstanbul Ümraniye'de yaşanan olayda, bir İETT şoförü otobüs seyir halindeyken ‘Psikolojim bozuldu’ diyerek araçtaki yolcuların derhal inmelerini istedi. Şaşkın yolcular ve asabı bozulmuş şoför arasında yaşanan tartışma saniye saniye görüntülendi.

13.10.2021-12:11 - (Son Güncelleme: 13.10.2021-12:20) Psikolojisi Bozulan İETT Şoförü, Yolcuları Otobüsten İndirmeye Çalıştı!

Ümraniye'de seyir halinde olan bir İETT otobüsünde enteresan bir olay yaşandı. Psikolojisinin bozulduğunu ifade eden otobüs şoförü, tüm yolcuları araçtan indirmek istedi. Şoförün sıra dışı isteğine karşı direnen bazı yolcularla şoför arasında tartışma yaşandı. Tepki gösteren yolculardan birine sitem eden otobüs şoförü, ‘Vergiyi bana mı veriyorsun ulan. Benim kaç tane raporum var biliyor musun’ şeklinde çıkıştı. Tartışma anları yolculardan birinin telefon kamerası ile saniye saniye görüntülendi.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ: PSİKOLOJİM BOZULDU DAHA FAZLA İLERLEYEMİYORUM

Birkaç gün önce 17.00 saatlerinde 19S hat numaralı Kadıköy Yenidoğan seferi yapan İETT otobüsüyle, Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi Çekmeköy Sapağı durağından yolcu alan şoför; Çekmeköy Sapağı durağına yanaştığı esnada psikolojisinin bozulduğunu ve daha fazla ilerlemeyeceğini ifade ederek, araçtaki tüm yolcuların inmesini ve yolculuklarına arkadan gelen araçla devam etmelerini istedi.

Vatandaşların ayak astığını gören gergin şoför, 'aşağı inin devam etmiyorum' diyerek çıkıştı. Araçtan inmek istemeyen yolcular ve şoför arasında yaşanan tartışma kameralara yansıdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal