CHP'nin Trol Ordusu Deşifre Oldu

CHP ve Fetö'nün sosyal medya ayakları belli oldu. AKP,MHP ve muhafazakar hesaplara saldırı düzenleyen hesapları yönettikleri söylenen trol liderleri deşifre oldu.

13.10.2021-11:37 - (Son Güncelleme: 13.10.2021-16:57) CHP'nin Trol Ordusu Deşifre Oldu

Türkiye'de özellikle Twitter'da AK Parti ve Milliyetçi Harekat Partisi destekçilerini hedef alan CHP-FETÖ sosyal medya çetesi ifşa oldu. CHP'nin trollerinin kim olduğu belli oldu.

TROLL HESAPLARIN ARKASINDAKİ CHP'Lİ KİM?

CHP'nin sosyal medyada genellikle gündem oluşturma çalışmalarını yöneten AK Partili devlet adamlarına, devlet kurumları hakkında iftira ve yalan operasyonlarının arkasında Twitter'da "profesorfacia" isimli hesap çıktı.

FETÖ İLE BAĞLANTILARI VAR

CHP İstanbul Örgütü'nde çalışan, FETÖ ile bağlantıları olduğu iddia Profesorfacia takma isimli şahıs genellikle muhafazakar kesimi rahatsız edici paylaşımlarda bulunuyor.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre 400 kişilik bir trol ağını yönettiği, itibar suikastları yaptırdığı tahmin ediliyor. Şahsın daha önceki paylaşımlarına bakıldığında ise DHKP-C örgütünü destekleyen paylaşımları net bir biçimde fark ediliyor.

PEKİ BU TROLL CHP'DE KİMİN TANIDIĞI?

Her fırsatta toplu bir şekilde AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve muhafazakar yapılar ile ilgili birçok asparagas içeriği paylaşan Yurttan Sesler hesabını Bahadır Başer ile ortak yönetiyorlar. Bahadır Başar'ın ise CHP Bolu eski İlk başkanı Nihat Başer'in yeğeni olduğu ortaya çıktı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal